Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

CLINICĂ UROLOGICĂ CU BANI EUROPENI

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Târgu Mureş a fost dată recent în funcţiune o microclinică de urologie, în sistem privat, specializată în lithotritie, prin procedura ESWL – Extracorporal Shock Wave Lithotripsy şi ecografie, care constă în folosirea undelor de şoc care fărâmiţează calculi renali în fragmente mici, care pot fi eliminate prin urină.
Proiectul realizat, de către SC Urolithosan SRL Târgu Mureş, foloseşte tehnici ultraperformante de fabricaţie Siemens şi a fost finanţat parţial nerambursabil prin POR – Programul Operaţional Regional – 4.3 “Sprijinirea Dezvoltării Microinteprinderilor”, în consultanţa firmei albaiuliene, Sc Lotus B&B SRL, consultanţi Claudia Csabai şi Vasile Voicu Bora. Este de dorit ca astfel de iniţiative să continue, acestea fiind de ajutor atât bolnavilor din zonă, inclusiv Jud. Alba, cât şi în crearea de noi locuri de muncă, în acest sistem deficitar, cel al sănătăţii şi asistenţei medicale.
Informaţii tel. Prof. Dr. Virgil Osan 0770991981, secretariat 0365/730700.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”? Un episcop ortodox le-a explicat credincioșilor săi de ce nu se urează „Sărbători fericite!” de Învierea Domnului. Preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a vorbit despre „păcatul” pe care-l fac unii credincioși în perioada pascală. „Mulţi dintre dumneavoastră v‑aţi împărtăşit cu trupul şi sângele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea