Rămâi conectat

Ştirea zilei

Clinica Medima Alba lulia, al patrulea centru de excelenţă în imagistică și radiologie deschis în România!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Clinica Medima Alba lulia, al patrulea centru de excelenţă în imagistică și radiologie deschis în România! RMN, CT și ecografie, cu o investiţie de peste 1 milion de euro

Medima Health, reţeaua naţională de clinici de excelenţă în imagistică medicală și radiologie, a pornit extinderea la nivel naţional și a deschis o clinică de investigaţii imagistice în Alba lulia specializată în investigaţii de înaltă performanţă de RMN, CT și ecografie, cu o investiţie de peste 1 milion de euro.

Echipa medicală este formată din cadrul comunităţii locale, cu medici supraspecializaţi și este coordonată de dr. Silviu Dan Crainic, medic primar radiolog cu peste 35 de ani de experienţă.

„Sunt încântat să mă alătur reţelei Medima Health, un proiect care conduce domeniul de imagistică medicală către un nou nivel de excelenţă și performanţă, datorită îmbinării dintre inovaţia tehnologică și know-how-ul medical. Îmi voi folosi experienţa acumulată de-a lungul anilor pentru ca, împreună cu echipa de profesionişti pe care o coordonez, să oferim pacienţilor investigaţii medicale la cele mai înalte standarde, ajutându-i astfel să îşi gestioneze sănătatea în cel mai bun mod”, a declarat dr. Silviu Dan Crainic, medic primar Radiologie şi Imagistică Medicală, coordonatorul echipei Medima Health, Alba lulia.

La Medima Health, se urmăresc două misiuni importante:

*Democratizarea accesului la serviciile de screening cu ajutorul noilor tehnologii şi al unei echipe medicale de elită, prin practicarea unor preţuri accesibile.

*Diagnosticarea tuturor tipurilor de cancer în stadiul incipient.

„Lupta împotriva cancerului începe înainte de a fi bolnav” – Vlad Ardeleanu, CEO Medima Health, despre misiunea asumată alături de prof. dr. Gheorghe lana, preşedinte al Societăţii de Neuroradiologie şi Radiologie Intervenţională din România.

Serviciile de imagistică oferite în cadrul clinicii de excelenţă vor acoperi întreaga gamă de examinări prin rezonanţă magnetică (RMN), tomografie computerizată (CT) şi ecografie, pentru orice regiune a corpului. Noile tehnologii asigură obţinerea unor imagini detaliate, de calitate ridicată, a structurilor anatomice investigate, precum şi reducerea la minimum a dozei de radiaţii pentru scanările CT. Interpretările investigaţiilor sunt realizate de unii dintre cei mai bine pregătiţi medici radiologi, garantând acurateţea rezultatelor.

La clinica de excelenţă Medima Alba lulia efectuăm una dintre cele mai frecvente şi importante investigaţii imagistice non-invazive: ecografia. La ora actuală, ecografia este principala metodă de screening în medicină, datorită avantajelor pe care le oferă: rapiditatea obţinerii unui diagnostic, lipsa de nocivitate și posibilitatea de repetare.

Avantajele pe care le oferă Clinica de excelenţă în imagistică Medima pacienţilor sunt evidenţiate de democratizarea preţurilor, oferind posibilitatea tuturor să acceseze investigaţii imagistice de top la costuri accesibile, cât şi prin rapiditatea remarcabilă a investigaţiilor, un lucru esenţial când vine vorba de examinarea imagistică.

Totodată, Clinica de excelenţă Medima oferă servicii de teleradiologie, în vederea unei diagnosticări cât mai exacte şi rapide. Prin intermediul teleradiologiei, imaginile scanate pot fi trimise către centrele Medima din alte locaţii. Pacienţii au astfel acces la întreaga echipă medicală a reţelei, alcătuită din medici cu supraspecializări în imagistică musculo-scheletală, cardiacă, neuroimagistică, imagistică abdomino-pelvină, imagistica sânului şi nu numai.

Despre Medima Health

Medima Health este o reţea românească de clinici de excelenţă în imagistică medicală şi radiologie, care oferă servicii de RMN/CT, diagnostic oncologic şi teleradiologie. Cu patru clinici moderne operaţionale şi planuri de dezvoltare ambiţioase pentru România, Medima Health asigură pacienţilor acces la investigaţii imagistice de înaltă performanţă, realizate cu tehnologii moderne, la preţuri accesibile şi fără perioade lungi de aşteptare. În septembrie 2020, Medima Health s-a asociat cu fondul românesc de private equity Morphosis Capital, pentru un proiect de expansiune la nivel naţional.

La Clinica de excelenţă Medima din Alba lulia avem capacitatea să efectuăm investigaţia ta RMN chiar în ziua programării! Programează-te la numerele de telefon 0373-301.412 sau 021-9293, precum şi la sediul clinicii din Alba Iulia, Bulevardul Revoluţiei 1989, numărul 4!

IMPORTANT: Începând cu a doua jumătate a lunii iulie, în cadrul Clinicii Medima din Alba lulia pacienţii asiguraţi pot beneficia de investigaţii decontate, întrucât în perioada următoare Clinica de excelență va perfecta contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate Alba lulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea