Clement Negruț: ”Să spui că Elena Udrea nu a fost alături de PDL Alba este să-l mânii pe Dumnezeu”

Clement Negrut1Se spune că recunoştinţa în politică reprezintă o boală de care trebuie să te fereşti cât mai mult. Ion Dumitrel nu are de ce să se teamă – şi spun asta pentru că de la el nu mă așteptam la un altfel de discurs şi mă aşteptam să fie mai rezervat atunci când critică foști colegi.

Să spui că Elena Udrea nu a fost alături de PDL Alba este să-l mânii pe Dumnezeu. Când era ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, a venit în judeţul Alba pentru a-l sprijini să se dezvolte. Sunt investiţii de peste 140 de milioane de euro – atât prin Programul Operaţional Regional, cât şi din fonduri de la bugetul de stat. Sunt bani pe care judeţul nu i-a văzut niciodată până acum şi cu siguranţă nu-i va vedea în timpul guvernării USL. Pe ploaie, soare sau zăpadă, Udrea s-a zbătut ca să ajute aleşii noştri locali. Mulţi dintre ei s-au ales şi reales lăudându-se cu proiecte realizate cu ajutorul MDRT.

ELIT

Eu înţeleg de unde această supărare a celor din PDL Alba faţă de emulaţia creată în jurul Mişcării Populare – trăiesc o teamă uriaşă că locuitorii judeţului s-ar putea orienta către noi pentru că facem opoziţie. Asta în timp ce conducerea PDL Alba este pe mână cu cei de la USL. Ştim şi noi că s-a făcut o înțelegere pe sub masă cu USL în ideea de ajuta Județul Alba, dar au primit numai promisiuni, în schimb o bârfesc pe Elena Udrea care a făcut ceva pentru județul nostru.

Nu mă surprinde atitudinea conducerii PDL de vreme ce au susţinut sus şi tare în partid că „Băsescu arestează primarii PDL” şi au împrumutat un discurs similar cu cel al adversarilor noştri politici declaraţi, împotriva președintelui.

Îmi reînnoiesc chemarea la dialog și îi rog pe foștii mei colegi să-și definească clar poziția față de USL.

deputat Clement Negruț, preşedinte PMP Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Emil Boc laudă ”MUNCA la STAT”: „Numai la privat e mai ușor. Deși toată lumea zice: viața la stat, viața la stat”

Emil Boc laudă ”MUNCA la STAT”: „Numai la privat e mai ușor. Deși toată lumea zice: viața la stat, viața… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

12 Comentarii

Horea 9 februarie 2014 at 15:43

„Să spui că Elena Udrea nu a fost alături de PDL Alba este să-l mânii pe Dumnezeu.”

A fost alaturi doar cand avea functii in partid sau in guvern.

Acum e aproape sefa la …PMP.

adevarul 9 februarie 2014 at 15:56

Si-a facut imagine pe spatele unei oranizatii puternice. Asta este ceea ce a facut ea.

apolitic 9 februarie 2014 at 16:57

Omul vrea sa spuna ca il manii pe ZEUS…..

Horea 9 februarie 2014 at 21:03

@apolitic

Buna (si adevarata) chestia asta cu … Zeus!

Fortrans 9 februarie 2014 at 19:14

Iar tu???Mai cretule,tu chiar nu ai ce face?? Tu il manii pe Dumnezeu de mai multe ori: In primul rand ca apari la doua trei zile numai cu ineptii si declaratii de tot handelul, iar apoi ca ai plecat ca un nesimtit de la partidul care te-a crescut si te-a facut OM! Tu chiar nu ai limite? Pe bune, chiar ai atat de mult tupeu incat sa apari in fata oamenilor sa te dai mare sef de organizatie de sobolani trasi pe linie moarta? Nici un „HUOOO” din tot sufletul nu e de ajuns sa auzi in fiecare secunda ce respiri. Unde crezi tu ca ajungi cu nesimtirea asta a ta? Nu te pot compara cu niciun animal…pentru ca ti-as face un mare serviciu! Ai vazut tu vreun porc sa treaca in tabara magarilor???

Miscarea 9 februarie 2014 at 21:22

Daca nu era doamna Elena Udrea sa acorde fonduri substantiale municipiului Alba Iulia nu se facea NIMIC in oras si Cetate, deci nu va laudati cu realizarile altora.

@Miscarea 9 februarie 2014 at 23:33

Nu confunda EU -European Union cu EU -Elena Udrea! Nu-i acelasi lucru! Toti sunteti la fel de derutati si blonzi in miscarea aia? In Alba Iulia a dat banii castigati de municipalitate de la Uniunea Europeana, prin ministerul ei au trecut, dar asta nu inseamna ca i-a dat ea. Nu Udrea a scris proiectele, nu ea le-a castigat, nu ea a dat banii, asa ca ai dreptate, fiecare se se laude cu realizarile lui. La judet a mai scapat cate un fond, pe care oricum era obligata sa-l dea, ca asa e legea, cuantumul depindea de ea, putin insa fata de Constanta de ex., unde a dat de 10 ori mai mult.

Bataioasa 9 februarie 2014 at 22:02

Clement Negrut, eu sunt una datorita careia ai ajuns tu deputat, de doua ori, nu numai o data! Deci, eu nu iti sunt datoare tie cu nimic, ci tu imi esti mie dator! Ar trebui sa-ti fie rusine sa dai in cel care te-a sprijinit si datorita caruia ai ajuns in Parlamentul Romaniei! Daca as fi in locul tau, as tacea mai bine din gura…Vrei sa arati ca esti om politic? Da in USL, ca ei sunt la putere, arata ca esti barbat politic in Parlament, ca de-aia ai fost votat! Ce bine am stiut noi si ce bine am zis cand am zis…stii tu ce!

Ovidiu 10 februarie 2014 at 6:21

Pe care Dumnezeu? Voi nu aveti niciun Dumnezeu, pentru ca daca ati avea era cu totul altfel situatia de astazi. Asa ca hai lasati-ne in seama Dumnezeului nostru si voi vedeti-va de Dumnezeul vostru in continuare.

MM 10 februarie 2014 at 7:09

Tu vorbesti gunoiule, cu ce te-ai afirmat in PDL Alba?

Darius M 10 februarie 2014 at 10:24

Un gunoi atat este. Un gunoi tupeist care stie sa manipuleze.

Bula 10 februarie 2014 at 15:41

Negrut nu este gunoi, este baiat destept. La Cluj Napoca la intalnirea popolarilor doamna Elena avea poza lui Negrut pe catrinta.

Comentariile sunt oprite