Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Clement Negruț: ”Să spui că Elena Udrea nu a fost alături de PDL Alba este să-l mânii pe Dumnezeu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Se spune că recunoştinţa în politică reprezintă o boală de care trebuie să te fereşti cât mai mult. Ion Dumitrel nu are de ce să se teamă – şi spun asta pentru că de la el nu mă așteptam la un altfel de discurs şi mă aşteptam să fie mai rezervat atunci când critică foști colegi.

Să spui că Elena Udrea nu a fost alături de PDL Alba este să-l mânii pe Dumnezeu. Când era ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, a venit în judeţul Alba pentru a-l sprijini să se dezvolte. Sunt investiţii de peste 140 de milioane de euro – atât prin Programul Operaţional Regional, cât şi din fonduri de la bugetul de stat. Sunt bani pe care judeţul nu i-a văzut niciodată până acum şi cu siguranţă nu-i va vedea în timpul guvernării USL. Pe ploaie, soare sau zăpadă, Udrea s-a zbătut ca să ajute aleşii noştri locali. Mulţi dintre ei s-au ales şi reales lăudându-se cu proiecte realizate cu ajutorul MDRT.

Eu înţeleg de unde această supărare a celor din PDL Alba faţă de emulaţia creată în jurul Mişcării Populare – trăiesc o teamă uriaşă că locuitorii judeţului s-ar putea orienta către noi pentru că facem opoziţie. Asta în timp ce conducerea PDL Alba este pe mână cu cei de la USL. Ştim şi noi că s-a făcut o înțelegere pe sub masă cu USL în ideea de ajuta Județul Alba, dar au primit numai promisiuni, în schimb o bârfesc pe Elena Udrea care a făcut ceva pentru județul nostru.

Nu mă surprinde atitudinea conducerii PDL de vreme ce au susţinut sus şi tare în partid că „Băsescu arestează primarii PDL” şi au împrumutat un discurs similar cu cel al adversarilor noştri politici declaraţi, împotriva președintelui.

Îmi reînnoiesc chemarea la dialog și îi rog pe foștii mei colegi să-și definească clar poziția față de USL.

deputat Clement Negruț, preşedinte PMP Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea