Rămâi conectat

Politică Administrație

Clement Negruț: ”Prin înființarea Direcțiilor Regionale de Finanțe se stabilesc, indirect, capitalele regiunilor”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

clement negrutDeputatul PDL de Alba, Clement Negruț, consideră că reorganizarea Fiscului prin Ordonanța de Guvern ce va fi adoptată săptămâna viitoare, va defavoriza municipiul Alba Iulia în ceea ce privește șansele de a deveni capitală de regiune.

Prin înființarea Direcțiilor Regionale de Finanțe se stabilesc, indirect, capitalele regiunilor. Modul în care se fac aceste lucruri, fără o dezbatere cu factorii decizionali la nivelul județelor pentru a nu genera discuții, nu este corect. Vă întreb: ce se va întâmpla cu angajații DGFP din județe? Ordonanța nu spune care este numărul angajaților din noile direcții regionale și nu spune nici unde vor fi sediile. Spune doar că acestea vor fi stabilite prin hotărâre de Guvern. Adică după ce se vor întâlni marii specialiști în regionalizare și vor reuși să-i mulțumească pe cei care acum conduc destinele județelor. Va fi o decizie eminamente politică (…) Așa cum pun oamenii aceștia problema, se crează premisele federalizării României!”, a spus Negruț.

Deputatul este convins că din acest punct de vedere județul Alba va fi defavorizat deoarece este condus de PDL: ”Din fericire pentru noi, ca partid politic, conducem destinele județului, din nefericire, categoric nu vom fi foarte plăcut primiți la masa discuțiilor privind regionalizarea”, a concluzionat democrat-liberalul din Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni: Investiție de peste 8 milioane de lei. Când va fi finalizat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni: Investiție de peste 8 milioane de lei. Când va fi finalizat Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni, a anunțat primarul Cristian Dan Pașca. Investiția de peste 8 milioane de lei urmează  să fie finalizată în următorii doi ani. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea