Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Clement Negruț (PMP): Mai avem democrație în România? Iată o întrebare care este pe buzele tot mai multor români

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urmă cu puțină vreme spuneam că PSD înseamnă Pași Spre Dictatură, cu acest partid linia dintre democrație și dictatură este din ce în ce mai subțire.

Data de 10 august este borna 0 a drumului spre dictatură pe care a înscris PSD România, este momentul în care  românii au fost bătuți și gazați în propria țară, românii pașnici au fost umiliți și călcați în picioare la ordinul unor oameni fără scrupule și cărora de acum nu le mai stă nimeni în cale.

PSD specialistul mineriadelor lovește din nou ,iar 10 august 2018 va rămâne în istoria scrisă și nescrisă  ca o zi în care  acest partid bolnav de putere a generat o nouă mineriadă.

Societatea civilă a fost îngenuncheată din nou ,câtiva pițifelnici politici sau băgat şi ei în seamă incercând să-și impregneze imaginea în memoria colectivă ca lideri ai pieţei, dar care nu își asumă nimic., Românii rămân să fie umiliți în continuare de PSD, un partid totalitar aflat sub talpa unui zbir , un personaj fără scrupule și de o răutate fără margini, instituții ale statului care până nu demult erau considerate ultimele bastioane ale democrației vor fi anexe ale PSD în curând.

Sub masca bunelor intentții  acest partid și gașca din jurul lui ,aruncă România în cea mai neagră perioadă, reușind în anul centenar al Marii Uniri să dezbine românii , ne pierdem orice speranță intr-un viitor mai bun. Mulți dintre frații noștrii care ar fi vrut să se întoarcă acasă acum se gândesc că acasă cu acest partid la guvernare înseamnă bătaie și gaze lacrimogene.

Pentru PSD de acum nu mai există limite , urmează salvarea lui Dragnea printr-o amnistie, de acum singura lor temere este colcăiala din interior , doar ei se pot distruge , au făcut acest lucru de două ori, cred că va fi și a treia oară,. dar si așa își pun speranța în ăl de sus, nu din ceruri ci de la Cotroceni.

De aceea lupta trebuie să continue, acest guvern trebuie să-și incheie mandatul cât mai repede până nu ne compromite total ca nație  dacă ne gândim că de la 1 ianuarie deținem Preşedenția Consiliului Uniunii Europene.

Partidul Mișcarea Populară rămâne singurul partid din opoziție care nu mimează lupta cu PSD, ne menținem parcursul consecvent pe drumul luptei fără menajamente cu acest guvern și această coaliție antiromânească PSD –ALDE-UDMR

Lupta continuă!

Clement Negruț

Președintele PMP Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Sosia lui Klaus Iohannis candidează pentru Consiliul Local într-o comună din Alba: Asemănare perfectă cu președintele României când era tânăr

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sosia lui Klaus Iohannis candidează pentru Consiliul Local într-o comună din Alba: Asemănare perfectă cu președintele României când era tânăr Ionko Istvan-Petike este un politician din comuna Cetatea de Baltă, care urmează să candideze la Consiliul Local, din partea PNL. Asul său din mânecă, arată precum președintele României, Klaus Iohannis, când acesta era tânăr. Politicianul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea