Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Clement Negruț, PMP Alba: ”Urât, Slab, Laş = USL”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clement NegrutVă transmiteam în urmă cu patru zile un comunicat în care atacam din nou derapajele actualei puteri. Sunt conştient de faptul că, la fel ca în alte cazuri, expresii precum: „derapaje”, „guvernare slabă”, „abuz”, „încălcări ale legii”, „ticăloşii”, „minciuni”, „demagogie”, atunci când sunt folosite prea des îşi pierd parcă puterea, mai ales pentru cei care le aud prea des.

Nu aş vrea să ajungem să ne obişnuim atât de mult cu aceşti termeni încât să pierdem gravitatea lucrurilor pe care le descriu. Chiar dacă în fiecare săptămână vorbim despre derapajele, despre ilegalităţile, despre ticăloşiile pe care le comit cei din USL, nu înseamnă că trebuie să ne obişnuim cu aceste lucruri sau să le tolerăm. Faptul că aceşti guvernanţi stăruie în răutatea şi egoismul cu care ne conduc este cu atât mai grav.

Vă vorbeam despre cel mai remaniat Guvern pe care l-a cunoscut România în ultimii ani, cu miniştri penali, şi caracterizat cu precădere de incompetenţă. Am atras atenţia „asupra ilegalităţii pe care o comite primarul Sibiului, Klaus Johannis, care ignoră total Legea 161/ 2003. Textul acestei Legi specifică foarte clar la articolul 87 incompatibilitatea între funcţia de primar și cea de ministru: „SECŢIUNEA a 4-a, Incompatibilităţi privind aleşii locali: Art. 87. (1) Funcţia de primar şi viceprimar, primar general şi viceprimar al municipiului București, preşedinte şi vicepreşedinte al consiliului judeţean este incompatibilă cu: j) funcţia de ministru, secretar de stat, subsecretar de stat sau o altă funcţie asimilată acestora”.

Ce poate fi mai clar decât atât?

Recentele remanieri au făcut ca acest hoit numit USL să duhnească şi mai tare în condiţiile în care treburile se cam împut în coaliţie. Primarul Sibiului, îmbătat de putere şi împins de noii lui colegi de partid, vrea neapărat să fie vicepremier. Pesedeii nu se lasă şi încet, încet îşi arată colţii, tot acest joc murdar aruncă însă din nou o imagine proastă asupra ţării, putând duce foarte uşor la instabilitate şi la efecte negative în economie. Asistăm la bătaia pe ciolan în interiorul coaliţiei.

PMP cheamă la luptă pe toţi cei care vor să pună capăt acestui episod trist din istoria ţării. Partidul Mişcarea Populară s-a consolidat foarte mult în ultima perioadă şi continuă să o facă, primind în rândurile sale noi şi noi membri, oameni care încă mai cred în şansa pe care o are România, Veniţi cu încredere în Mișcare!

Preşedinte PMP Alba, deputat Clement Negruţ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea