Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Clement Negruț, nostalgic după fostul partid: În PDL sunt oameni extraordinari

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Întâmplarea a făcut ca președintele PMP Alba Clement Negruț să treacă într-o zi pe lângă fostul sediu, unde a ”muncit mulți ani”. Nu a fost o zi oarecare, ci a fost una în care se dădeau jos însemnele de partid ceea i-a adus o stare de nostalgie fostului pedelist, care a spus astăzi, la o conferință de presă, că în ”PDL sunt oameni extraordinari”.

”Mă uitam, trecând într-o zi pe lângă fostul sediu, unde mi-am desfășurat activitatea mulți, mulți ani și unde nu pot să nu recunosc mi-au rămas și sentimente și amintiri frumoase și mai puțin frumoase. Să Clement Negrut PMP5văd cu câtă sârguință, membrii fostului sau vechiului PDL dădeau jos însemnele partidului democrat liberal. Drept să vă spun, îi cunoșteam foarte puțin pe oamenii aia și nu simțeau nimic, că au dat jos o siglă de partid. Eu spun că acolo s-a șters istoria PDL sub mândra conducere a domnului președinte Mircea Hava”, a spus Clement Negruț.

Președintele PMP consideră că, prin noua fuziune PDL și-a pierdut identitatea și îi așteaptă pe toți cei care simt ca el, în partidul aflat sub tutela lui Traian Băsescu.

”E o nostalgie legată de faptul că totuși, sunt câțiva ani buni în care nu poți să ștergi cu buretele. Aș fi ipocrit să spun, aia sunt răi. În PDL sunt oameni extraordinari. Transmit pe această cale tuturor pediștilor adevărați din noul PNL pe care sigur îi strânge noul carnet de partid, că îi aștept în partidul care nu este altceva decât partidul în care ne-am regăsit cu toții”, a mai spus Negruț.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Ighiu a publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul numit „Reabilitare drum comunal DC 195 Bucerdea Vinoasa, comuna Ighiu, judetul Alba,” prin care se dorește reabilitarea drumului comunal DC […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea