Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Clement Negruț: Mișcarea Populară – mai bine pentru România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mișcarea Populară a trecut din data de 24 octombrie la un nou nivel, într-o nouă etapă. Am pregătit cu răbdare, am construit cu migală un proiect politic care acum îşi propune să fie platforma  politică în care să se regăsească toţi cei care îşi doresc să spună Da-România este a mea. 

Clement Negrut PMP3Suntem un partid tânăr, un partid dinamic, compus în mare parte din oameni care nu au mai făcut politică, oameni care au venit alături de noi din dorința sinceră de a aduce o schimbare în bine pentru România. Ne identificăm efectiv cu ideea de ,,mișcare populară”.

Pe de altă parte intrarea în rândurile noastre și alegerea ca președinte a lui Traian Băsescu reprezintă un impuls extraordinar pentru noi. S-a simțit la nivelul întregii țări că Traian Băsescu se bucură de o mare simpatie în rândul oamenilor: au fost destul de mulți cei care s-au alăturat Mișcării Populare după intrarea lui Traian Băsescu în partid și după alegerea lui ca președinte.

Sunt bucuros să pot continua lupta mea în Mișcarea Populară ca vicepreședinte la nivel național și președinte la nivelul județului Alba. Avem o echipă frumoasă la nivel național dar și la nivelul județului Alba. Sunt convins că vom avea realizări deosebite împreună.

Folosesc acest prilej pentru a le transmite tuturor celor care se regăsesc în principiile Mișcării Populare să vină alături de noi. Îi așteptăm în rândurile Mișcării Populare pe toți cei care au rămas băsiști, pe toți cei care au rămas fideli lui Traian Băsescu. Veniți să luptăm pentru o Românie curată, o Românie frumoasă așa cum ne dorim cu toții.      

Preşedinte MP Alba, Deputat Clement Negruţ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea