Clement Negruț: Mircea Hava a fost pentru tăierea salariilor bugetarilor. Nu a avut argumente, a spus că așa trebuie

În 2010, Mircea Hava a fost pentru tăierea salariilor din sectorul bugetar, cu 25 la sută, însă nu a avut argumente pentru a susține această măsură a spus, marți, deputatul PMP de Alba, Clement Negruț.

Clement Negrut04După cinci ani de la măsura de austeritate, deputatul Clement Negruț și-a adus aminte, în studioul Unirea FM, că primarul Mircea Hava, membru important în partidul de guvernământ, a fost de acord cu tăierea salariilor bugetarilor, la fel ca și toți ceilalți membri PDL cu funcții din județul Alba.

ELIT

Clement Negruț nu a uitat să spună că a fost singurul, din județ, care a votat împotriva acestei măsuri.

”Cu Hava am avut o discuție personală cu trei zile înainte de acest vot și l-am rugat să-mi explice de ce trebuie luată această măsură. Nu a avut argumente, a spus că așa trebuie. La mine cu așa trebuie e mai complicat. Dacă așa trebuie i-am zis că voi vota împotrivă”, a afirmat Clement Negruț.

Deputatul Clement Negruț a afirmat că, înainte să se înscrie în PMP, a avut o discuție cu Traian Băsescu căruia i-a amintit că este unul dintre cei care au votat, în 2010, împotriva aceste măsuri. Băsescu i-ar fi spus că are nevoie în partid și de oameni care să știe să spună ”nu”.

ADEZIUNE PLUS ALBA

Clement Negruț a afirmat, spre finalul emisiunii, că măsura tăierii cu 25 la sută a fost benefică, iar dacă nu era luată România ajungea în situația Greciei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă: PNL Alba nu negociază funcții. Posturile din deconcentrate trebuie ocupate prin concurs

După cum am afirmat încă din timpul campaniei electorale, PNL Alba nu negociază funcţii, ci susţine ocuparea, pe baza principiului… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

4 Comentarii

mda 6 octombrie 2015 at 19:13

Omul asta e o ciudatenie a naturii. La inceput spune cu repros ca Hava a fost de acord cu taierile, pentru ca in final sa ii dea dreptate. Cum dracu sa fie asta primar !?

nicu 6 octombrie 2015 at 20:50

Bai Milu, ești un penibil trist!

Deceneu 6 octombrie 2015 at 22:31

Acest om seamana perfect cu Basescu, in ,, abordare,, ! Un penibil.

Apropo 7 octombrie 2015 at 12:17

No vezi bă Iţic Negruţiu cât de caraghios eşti : pe de o parte îl pârăşti pe Hava şi spui că el a votat în 2010 tăierile de salarii, gândind probabil că pui o bilă neagră pt. el şi una albă pt. tine, pe de altă parte, chiar dacă tu zici că n-ai votat, spui că tăierea salariilor a fost o măsură benefică …Penibil.
Ba n-a fost deloc o măsură benefică. Benefice ar fi fost măsuri economice, dar pt. asta trebuie să te mai şi ducă capul, ceea ce nu se poate spune despre guvernarea băsistă de atunci, dimpotrivă. Şi nici despre cei care au sustinut-o.
De altfel pe atunci, nici votul lui Hava, nici al tău şi nici al celorlalţi căcă(nii)cioşi nu a contat. Voi n-aţi fost decât nişte marionete. Băse tot cum a vrut el a făcut. Şi dacă ar fi fost nevoie, ştia ea nan-ta Roberta Anastase cum să numere voturile ca să ducă la îndeplinire directivele băsăului.

Comentariile sunt oprite