Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Clement Negruț, mesaj pentru liberali: Un harakiri politic ar fi fost necesar, dacă nu așteptați 2016, o să vă ajute electoratul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Moţiunea de cenzură a picat aşa cum era de aşteptat, PNL a înfrânt din nou, Ponta jubilează, PSD încă se abţine pentru că e deranj mare cu ocazia alegerii în fruntea partidului a  unui condamnat penal.

Clement Negrut23Ce urmează este interesant pentru opinia publică. Avem greva parlamentară şi nu una romanească cu vuvuzele, fluiere şi ciomege ci una de catifea, japoneză fără chimonouri dar cu bentiţă, pardon banderolă albă pe mână sau fiecare pe unde poate.

Asta au înţeles colegii liberali să organizaze în Parlament după ce au făcut din nou un blat ordinar cu PSD-ul depunând moţiunea de cenzură într-un moment total inoportun. Aşa cred că îi păcălesc din nou pe români. În loc să îşi asume un eşec politic lamentabil, acum duc în derizoriu şi activitatea parlamentară. Nu există în nici un regulament  sau statut al deputaţilor şi senatorilor – să nu mai vorbesc de Constituţie – un paragraf care să vorbească de greva parlamentară.

Greva anunţată este un concept şi un precedent generat tot de PNL împreună cu PSD în guvernarea Boc. Asta stiu, asta fac.

Nu pot să nu vorbesc despre ipocrizia de care dau dovadă atunci când motivează această grevă, aducând în discuţie votul prin corespondenţă. Le reamintesc că ei împreună cu PSD au respins în Parlament proiectul de lege depus de parlamentarii PMP încă din 2014, proiect care rezolva această problemă . Parlamentarii PMP se desolidarizează de acest demers ipocrit si cer tuturor parlamentarilor să se mobilizeze pentru a vota acest proiect de lege în regim de urgenţă.

Nu închei fără să le transmit liberalilor şi mai ales liderilor care au gestionat în cel mai falimentar mod parcursul unei moţiuni de cenzură, următoarele:

  • să nu credeţi că îi păcăliţi din nou pe români aşa cum aţi făcut în 2012 cu USL ;
  • dacă tot vorbiţi de greva japoneză, atunci vă spun că samuraii japonezi aveau un cod al onoarei şi îşi făceau harakiri atunci când pierdeau. Pentru dumneavoastră, un hara-kiri politic ar fi fost necesar, dacă nu aşteptaţi 2016, o să vă ajute electoratul.

Președinte PMP Alba, deputat Clement Negruț


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu. În zilele de 15 și 24 aprilie au fost semnate procesele-verbale de predare-primire a amplasamentelor, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea