Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Clement Negruț îl apreciază pe Mircea Hava, dar spune că e ”beneficiarul muncii unor oameni”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele PMP Alba, Clement Negruț, a spus, joi, că îl apreciază pe fostul său coleg din PDL,  Mircea Hava, pentru că este un ”tip deștept”, însă a precizat că primarul municipiului Alba Iulia a fost ”beneficiarul muncii unor oameni”.

Plesa, Voicu, Hava01”Eu l-am apreciat, îl apreciez și îl voi aprecia pe domnul Mircea Hava pentru ceea ce reprezintă el ca persoană. E un tip deștept, dar din punct de vedere politic, nu considerați că dau din casă, domnia sa a fost beneficiarul muncii unor oameni și n-aș putea să spun că nici măcar un purtător de cuvânt foarte bun pe munca acelor oameni. A fost omul care întotdeauna sub zeflemea arunca câte o pastilă”, a declarat în cadrul unei conferințe de presă Clement Negruț.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Nu este pentru prima dată când Clement Negruț afirmă că Mircea Hava și fostul său partid, PDL, au câștigat alegeri pe munca altor oameni, primarul fiind unul dintre beneficiarii principali, potrivit acestuia.

În altă ordine de idei, Negruț spune că PMP va intra în Parlament, contrar convingerilor contracandidaților săi.

Deputatul a precizat că Partidul Mișcarea Populară are, în Alba, după fuziunea cu UNPR, 84 de aleși locali, iar la alegerile parlamentare vor obține un scor mai bun decât la locale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea