Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Clement Negruț îi bate obrazul unui șef de partid din Alba: Să-i fie un pic rușine. De mine nu va scăpa

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clement Negrut06Clement Negruț nu rămâne dator și răspunde declarațiilor făcute de președintele PSD Alba Ioan Dîrzu, care ar fi zis, într-o conferință de presă, că în luna noiembrie vom scăpa de Traian Băsescu și de toți cei care gândesc ca el, ”de mine nu o să scape Dîrzu și îl anunț că gândesc identic aproape ca Traian Băsescu”.

Liderul PMP Alba se arată convins de faptul că Victor Ponta nu va ajunge președinte pentru că, în turul II va intra în luptă directă cu Elena Udrea. Însă, dacă Ponta l-ar avea ca și contracandidat pe Klaus Iohannis are toate șansele să ajungă la Cotroceni. În această situație, Negruț vede o singură soluție pentru salvarea României. Electoratul ACL să o susțină pe Udrea.

”Nu știu, sigur având profilul istoric al unui partid comunist mă pot aștepta din partea PSD-ului dacă ajunge la guvernare să apeleze la tot felul de metode de a scăpa de noi. Când un parlamentar face asemenea declarații trebuie să-i fie un pic rușine. Dincolo de toate au murit oameni în `89, mai buni, mai răi, să ne exprimăm, să ne manifestăm în spațiul public și să vii tu, să spui că scapi… Vom scăpa de cei care gândesc la fel ca Traian Băsescu. Asta oare nu e și un fel de amenințare la adresa unora”, a spus astăzi Clement Negruț în cadrul unei conferințe de presă.

Deputatul a subliniat însă faptul că nu are o relație personală bună cu Ioan Dîrzu, însă, în Parlament, pentru interesul României și al județului Alba încearcă să colaboreze.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Silviu Ponoran continuă “MIRACOLUL ZLĂTNEAN” făcând Zlatna un oraș frumos, modern, european

Unirea Ziarul

Publicat

în

Silviu Ponoran continuă “MIRACOLUL ZLĂTNEAN” făcând Zlatna un oraș frumos, modern, european Primarul Silviu Ponoran are acum în lucru la Primăria Zlatna 31(treizeci și unu!) de proiecte care continuă transformările spectaculose ale orașului și creșterea calității vieții. În Zlatna au început deja să se mute familii din țară și străinătate. Din ce în ce mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea