Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Clement Negruț este șeful și subalternul Elenei Udrea

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lansarea-eurocandidatilor-PMP02În urma primului Congres al Partidului Mișcarea Populară Clement Negruț este în continuare șeful Elenei Udrea din Camera Deputaților pentru că a rămas în funcția de lider al independenților, dar îi este subordonat pe filieră politică, Elena Udrea fiind aleasă noul președinte al PMP.  

Misiunea pe care o am în cadrul acestui partid nu este deloc ușoară, dar acest lucru nu mă sperie. Sunt bucuros că pot lupta pentru un ideal nobil alături de oameni tineri și verticali din punct de vedere moral. Ca deputat independent iar mai apoi ca deputat al Partidului Mișcarea Populară am apărat interesele dreptei, am făcut opoziție împotriva USL-ului și a USD-ului și i-am coordonat pe colegii mei din Camera Deputaților. Am luat în serios rolul liderului de grup dar în sensul acceptării responsabile a acestei misiuni, cu tot ceea ce presupune ea. Mă bucur că activitatea mea din Camera Deputaților desfășurată până la acest Congres a fost apreciată de colegii mei din PMP, în așa fel încât s-a considerat că pot îndeplini în continuare acest rol de lider de grup. Experiența acumulată în camera inferioara a Parlamentului, m-au ajutat să coordonez extrem de eficient activitatea deputaților PMP, în așa fel încât vocea noastră să fie auzită și să reprezentăm o pondere în acest for”, a spus Clement Negruț.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În Consiliul Executiv Naţional al PMP au mai fost aleşi: Cristian Petrescu – Secretar general, Sergiu Diacomanu – Secretar general adjunct, Gelu Vişan – Secretar general adjunct, Ştefan Vlaston – vicepreşedinte, Departamentul pentru strategii şi relaţii politice, Florin Secară – Vicepreşedinte, Departamentul pentru relaţii cu mediul de afaceri şi patronate, Marin Anton – Vicepreşedinte, Departamentul pentru politici publice, Nicolae Ivăşchescu – Vicepreşedinte, Departamentul de resurse umane, Florian Staicu – Vicepreşedinte, Departamentul de comunicare şi imagine, Gabriel Berca – Vicepreşedinte, Departamentul pentru administraţie, Petru Movilă – Vicepreşedinte, Departamentul pentru relaţii cu societatea civilă şi sindicate, Eugen Tomac – Vicepreşedinte, Departamentul Românii de pretutindeni, Cristian Preda – Vicepreşedinte, Departamentul relaţii internaţionale, Vasile Gherasim – Secretar executiv, Departamentul pentru strategii şi relaţii politice, Adrian Rădulescu – Secretar executiv, Departamentul pentru politici publice, Cătălin Cristache – Secretar executiv, Departamentul de resurse umane, Ciprian Rogojan – Secretar executiv, Departamentul de comunicare şi imagine, Claudiu Palaz – Secretar executiv, Departamentul pentru administraţie, Florin Gheorghe – Secretar executiv, Departamentul pentru relaţii cu mediul de afaceri şi patronate, Mihaela Stoica – Secretar executiv, Departamentul pentru relaţii cu societatea civilă şi sindicate, Dan Radu Zătreanu – Secretar executiv, Departamentul Românii de pretutindeni, Valerian Vreme – Secretar executiv, Clement Negrut – Lider de grup Camera Deputaților, Ruxandra Dragomir – Presedinta OF PMP, Daniel Geanta- Presedinte PMP Bucuresti.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea