Rămâi conectat

Ştirea zilei

Clement Negruţ, dispus să-i cedeze funcţia de preşedinte al PMP lui Mircea Hava, „dacă îşi dă demisia din funcţia de primar”

Dragoş Suciu

Publicat

în

„Dacă Mircea Hava îşi va da demisia din funcţia de primar să vină în PMP îi ofer funcţia de preşedinte”, a fost afirmaţia făcută de către deputatul Clement Negruţ, în cadrul unei conferinţe de presă. Actualul preşedinte al PMP este sceptic însă că Mircea Hava „un primar care şi-a făcut treaba” va renunţa la mandat, pentru a intra în PMP.

Afirmaţia a lui Negruţ a venit în urma unei întrebări şi a unor zvonuri apărute în presa centrală şi anume că mai mulţi primari din PDL vor trece la PMP, însă nu este şi cazul primarului Mircea Hava care a infirmat zvonurile.

Negruţ a vorbit apoi cu subînţeles, astfel încât doar primarul şi persoanele din „in side” să înţeleagă.

„Pentru ca Mircea Hava să vină în PMP trebuie să își dea demisia din funcția de primar, iar astfel își pierde mandatul. Mircea Hava este un om politic important pe scena județului și un primar care și-a făcut treaba. Fum fără foc nu prea iese cu venirea în Fundație, că asta se spunea, că Mircea Hava se va înscrie în Fundație. Am aflat și eu la Sighișoara. Domnia sa a spus că este o invenție între un ceai și o cafea. Acum, nu știu unde s-a băut ceaiul și unde s-a băut cafeaua. La Sibiu s-a băut ceaiul și la Paris cafeaua sau la Paris ceaiul și la Sibiu cafeaua? Dacă va citi ce v-am spus eu acum”, a declarat Clement Negruț, în cadrul conferinţei de presă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 16 APRILIE 2024: 551 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 16 APRILIE 2024: 551 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea