Rămâi conectat

Curier Județean

Claudiu Trușcă de la Colegiul ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia s-a calificat la etapa națională la tenis de masă

Dragoş Suciu

Publicat

în

tenis de masa02În cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, etapa municipală și județeană la tenis de masă, elevii Colegiului Național Militar ,,Mihai Viteazul” au obținut locuri fruntașe, care au reflectat atât pasiune pentru acest sport individual, cât și dăruirea în desfășurarea antrenamentelor sub îndrumarea domnului antrenor Florin Grozav.

Astfel, la etapa municipală băieți, s-a remarcat elevul sergent-major Rancea Alexandru, care a obținut locul I, elevul Trușcă Claudiu, cu locul II și elevul caporal Radiovoiu Alexandru, cu locul IV.

tenis de masa01La fete, locul I a fost obținut de eleva sergent Ciobanu Miruna, locul II, eleva sergent Pavel Aurora și locul III, eleva fruntaș Dumitrescu Elena. Toți s-au calificat la etapa județeană, desfășurată în data de 14 februarie, la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul”.

Prestația foarte bună a sportivilor noștri ne-a adus o calificare la etapa națională prin elevul Trușcă Claudiu și un loc II, obținut de către elevul sergent-major Rancea Alexandru. La fete, eleva sergent Pavel Aurora s-a clasat pe locul III.

Felicitări și succes la etapa națională ce se va desfășura în perioada 19-22 martie 2015 în județul Harghita!

Comunicat de presă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea