Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Claudiu Răcuci (deputat de Alba): Programul de guvernare PSD-ALDE este înșelătoria secolului în România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Claudiu Răcuci (deputat de Alba): Programul de guvernare PSD-ALDE este înșelătoria secolului în România.

România a traversat în ultimii 30 de ani mai multe înșelătorii, de tipul Caritas sau FNI, prin care sute de mii de români și-au pierdut agoniseala, însă Programul PSD-ALDE este de departe cea mai mare escrocherie prin care a trecut țara noastră:

„PSD guvernează țara din aprilie 2012, iar de atunci și până astăzi niciun român nu o duce mai bine! Pensionarii sunt păcăliți cu majorarea punctului de pensie, în vreme ce prețurile au explodat și ei sunt mai săraci decât în urmă cu 7 ani! Angajații au fost păcăliți cu triplări de salarii, dar prin scamatoriile fiscale li s-a luat aproape jumătate din leafă prin impozite, astfel că pentru peste 2 milioane de angajați din sectorul privat creșterea a fost de fapt scădere! Sutele de mii de antreprenori care muncesc din greu ca să nu depindă de nimeni, au fost sugrumați de o birocrație excesivă și de impozite mai multe și mai mari.

Fermierii au fost păcăliți cu investiții pentru irigații sau cu facilități pentru cumpărarea de utilaje agricole și nu au primit decât glume și ironii din parte Guvernului. Benzina a ajuns să coste în România mai mult decât în Anglia sau Austria, deși veniturile noastre sunt de 6-7 ori mai mici decât în acele țări. Curentul electric e mai scum cu peste 25%, gazele naturale cu peste 20%, lemnele de foc și cu peste 100%, iar alimentele, majoritatea din import, sunt mai scumpe ca în Occident!

Păcăleala a fost și este adevăratul program de guvernare PSD-ALDE! Cei care guvernează țara astăzi nu au nimic sfânt în ei, înșelând populația ori de câte ori au ocazia. Un exemplu este și memorandumul pe care l-au semnat cu federațiile din învățământ, la 1 decembrie 2018, la Alba Iulia!

Dascălilor li s-au promis majorări de salarii, dar nu li s-a spus că sporurile vor fi plafonate. Adică, Guvernul dă cu o mână și ia cu două.

Din fericire, românii le vor da o lecție usturătoare la alegerile și referendumul din 26 mai, demonstrându-le că România merită mai mult decât a adus PSD în 22 de ani cât a guvernat țara!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea