Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Claudiu Haiduc, echipierul Industriei Galda, s-a autoizolat după revenirea din Italia! Exemplu de abordare a crizei provocate de pandemia de coronavirus

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În aceste momente delicate, în care România este cuprinsă de panică, din pricina pandemiei de coronavirus, dar și a întoarcerii în țară a “diasporei” din Italia și Spania, un fotbalist al Industriei Galda de Jos, fundașul Claudiu Haiduc a dat exemplu de normalitate.

Asta în condițiile în care unii concetățeni dau dovadă de inconștiență, nu mai departe cazul cetățeanului român revenit din Spania, cu avionul, deși era diagnosticat cu COVID-19.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Astfel, echipierul divizionarei terțe, ce a fost în trecut și căpitan al “galben-albaștrilor”, a fost plecat în Italia, la botezul unei rude, în Verona, iar la întoarcerea acasă a preferat să intre în autoizolare, la Timișoara, împreună cu alte trei persoane.

“Am fost în Italia, când încă nu se declanșase nebunia, am văzut la televizor că a început dezastrul! Așa am considerat că trebuie să procedăm, să dăm dovadă de normalitate. Completasem anumite formulare, nu se știa mare lucru la noi în acea perioadă. Atunci, lucrurile nu erau așa de grave, însă am considerat că e mult mai bine să stăm izolați 14 zile, acasă la un văr de-al meu, atât pentru noi, cât și pentru cei dragi. Nu avea rost să riscăm”, a explicat fotbalistul în vârstă de 30 de ani.

Perioada respectivă a fost între 25 februarie și 9 martie, în discuție fiind 4 persoane, ce s-au autoizolat din proprie inițiativă, la domiciliu, din acest motiv Haiduc lipsind la la jocul din prima etapă a returului, Industria Galda – CFR Cluj II, scor 3-0, din 7 martie, ulterior întrerupându-se campionatul. Din păcate, lucrurile nu se mișcă așa cum trebuie în România, Haiduc (foto, stânga) lovindu-se de lentoarea cu care se mișcă autoritățile.

A durat 9 zile până am primit o adeverință de la DSP prin care să ateste că lucrurile sunt în regulă în ceea ce ne privește. Asta pentru a putea să merg la muncă, să nu apară probleme”, a mai spus jucătorul divizionarei terțe, ce așteaptă să se lămurească și chestiunea fotbalului. “Deocamdată nu ne antrenăm, nu știm ce se va întâmpla, când vom începe și în ce formă”, a concluzionat Claudiu Haiduc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea