Rămâi conectat

Curier Județean

Clădirea unui fost abator din Alba Iulia va fi transformată în sală de evenimente

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Una dintre documentaţiile PUD supuse spre aprobarea Consiliului Local Alba Iulia, în ședința de săptămâna viitoare, propune schimbarea destinaţiei din abator sanitar (de pe strada Livezii) în sală de evenimente și extindere pe orizontală pentru realizarea accesului. Aprobarea PUD-ului este solicitată de SC Matias Grup SRL, prin Matieș Cosmin.

Potrivit detaliilor prezentate în proiect, sala de evenimente va include alimentaţie publică și terasa in aer liber. În partea de la stradă a terenului se va amplasa un totem. Regimul de înălțime parter se păstrează, iar extinderea va avea, de asemenea, regim de înălțime parter.

Construcția va avea dimensiuni maxime de 30.69 x 35.63 m, iar prin plastica arhitecturală adoptată, prin materialele folosite și prin votumul acesteia, se va armoniza și integra în zonă.

Accesul se va face din strada Livezii; se vor amenaja 11 locuri de parcare în incinta proprie.

În şedinţa Comisiei de organizare și dezvoltare urbanistică și în şedinţa Comisiei tehnice de urbanism, ambele din data de 12.10.2018, s-a primit aviz favorabil, cu condiţia suplimentării locurilor de parcare și completarea documentaţiei cu specificaţiile necesare privind golurile propuse pe faţada Vest a construcţiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Avertizare RO-ALERT la Alba Iulia – cartierul Oarda: A fost semnalată prezența unui URS

Bogdan Ilea

Publicat

în

Avertizare RO-ALERT la Alba Iulia – cartierul Oarda: A fost semnalată prezența unui URS Prezența unui urs a fost semnalată în cursul zilei de joi, 25 aprilie, aproximativ ora 09:30, în Alba Iulia, cartierul Oarda. Potrivit IPJ Alba, a fost semnalată prezenta unui urs pe raza localității Oarda. A fost emis mesaj RO-Alert locuitorilor din zonă. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea