Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

CL Cugir a alocat Asociaţiei ”Clubul de Fotbal Metalurgistul Cugir 1939” suma de 450.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În recenta şedinţă a Consiliului Local Cugir, destinată aprobării bugetului local, pentru anul 2014, aleşii locali ai oraşului au adoptat propunerea administraţiei locale, de alocare a sumei de 450.000 lei având in vedere calitatea sa de membru fondator al Asociaţiei ”Clubul de Fotbal Metalurgistul Cugir 1939”.

Decizia a avut la bază, avizul favorabil al Comisiei de specialitate a consiliului local şi Proiectul de Hotarâre initiat în acest sens de primarul oraşului, prevederi în baza cărora clubul cugirean are nevoie de suma amintită pentru desfaşurarea competiţiilor prevăzute în calendarul sportiv pe anul în curs.

Potrivit prevederilor hotărârii adoptate, sumele se vor repartiza eşalonat, pe trimestre conform Bugetului de venituri şi cheltuieli după cum urmeaza: în trimestrul I – 220.000 lei; în trimestrul II – 230.000 lei.

Cotizaţia va fi folosită cu respectarea normelor în vigoare ce reglementează această activitate numai în următoarele situații: pentru salarizarea personalului, daca este cazul, cu excepţia jucatorilor, suma nu va depaşi nivelul salariilor din sistemul bugetar; achiziţii de bunuri şi servicii effectuate de către asociaţie. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea