Ziarul Unirea

Ciobanul Nicolae din Vințu de Jos, s-a dus ”La Măruță” să demonstreze că are cea mai bună brânză și că nimeni nu gătește carne de oaie mai bine ca el

Nicolae Vlad, cunoscut drept Ciobanul Nicolae, din Vințu de Jos, s-a dus ”La Măruță” să-l convingă că are cea mai bună brânză și că nimeni nu gătește carne de oaie mai bine ca el iar prezența sa în platou a fost catalogată drept o ”apariție de senzație”.

ELIT

A ajuns la cunoscuta emisiune de la ProTV îmbrăcat în tradiționalul cojoc și încărcat cu bunătăți pe care prezentatorul le-a gustat pe rând. Astfel, Măruță a aflat care e gustul cârnaților din Ardeal și a mâncat pentru prima dată în viață ”sloi de oaie”, lăudându-i gustul și calitatea și cerând detalii despre rețetă și modul cum se prepară.

Întreaga emisiune o puteți vedea AICI

Ciobanul Nicolae din Vințu de Jos este mereu prezent pe piață, dar și la evenimente și expoziții, unde cei care doresc pot să se delecteze cu cel mai gustos balmoș și cea mai bună brânză de oaie. Cu o astfel de ocazie a ajuns și săptămâna trecută la București, unde a participat la Târgul Indagra.

Bucureștenii au putut cumpăra de la standul său telemea de oaie, virsli, balmoș, cârnaț tradițional din carne de oaie și porc sau tocăniță de oaie la ceaun.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

FOTO| Veteranul de război Gheorghe Tamaș din Daia Română, sărbătorit la 98 de ani de reprezentanți ai Armatei Române și oficialități

Veteranul de război Gheorghe Tamaș din Daia Română a fost omagiat la împlinirea venerabilei vârste de 98 de ani de… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

67 de persoane sancționate de către polițiștii din Alba pentru nerespectarea măsurilor și normelor de protecție împotriva COVID-19. Activățile de verificare ale IPJ Alba continuă

Continuă activitățile Inspectoratului de Poliție Județean Alba în vederea verificării modului în care se respectă prevederile Legii nr 55 din… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Maratonul vaccinarii în Alba: Peste 600 de persoane au primit, sâmbătă, serul anti-Covid-19

Maratonul vaccinarii în județul Alba a continuat și în cursul zilei de sâmbătă, în municipiile Alba Iulia și Sebeș și… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Primăria Sebeș continuă procedurile reabilitarea şi revitalizarea Parcului Arini. Licitația pentru proiectare a fost publicată în sistemul de achiziții publice

Primăria Sebeș continuă procedurile reabilitarea şi revitalizarea Parcului Arini. Licitația pentru proiectare a fost publicată în sistemul de achiziții publice… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

A prezentat polițiștilor un permis de conducere italian, care se presupune că este fals. Tânăr din Lunca Mureșului, CERCETAT de polițiști

Polițiștii din Ocna Mureș au oprit, în data de 11 ianuarie, un tânăr din comuna Lunca Mureșului, care a prezentat… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Nevoie URGENTĂ de donatori la Centrul de Transfuzie Alba: Ce grupe de sânge au stoc insuficient

Centrul de Transfuzie Sanguină Alba face un apel către cetățenii județului, pentru a dona de urgență sânge, în special cei… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

13 ianuarie: Exponatul lunii la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia. Depozitul de bronzuri de la Gâmbaș

Miercuri, 13 ianuarie 2021, ora 1100, la Muzeul Național al Unirii Alba Iulia va fi vernisat exponatul lunii ianuarie: Depozitul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

FOTO| Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba a fost RENOVATĂ pentru iubitorii de carte, cu dizabilități

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba este instituția publică de cultură care are rolul de a gestiona documente și baze de… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

6 Comentarii

Profa MARIA 4 noiembrie 2017 at 19:30

Vinde cam scump …

Nelu 4 noiembrie 2017 at 20:01

Odata la m lntrebat ceva despre cum se prepara si a spus ce te intereseaza eram cu 2 prieteni care au ramas trazniti nu se asteptau la un asemenea raspuns era la o serbare campeneasca anul acesta.

Petre 4 noiembrie 2017 at 21:53

Cand umbla cu olie pe culturi la oameni nu a zice nimic??????

Ghita 4 noiembrie 2017 at 22:28

Din păcate nu e chiar așa. Nu are produse de calitate prin târguri. Branza nu e deosebita iar mâncarea nu strălucește. Doar ca Îți ia ochii fiind preparata în fata ta. Poate ptr maruta a gătit mai bine

Florin 5 noiembrie 2017 at 14:39

Un cioban. Noapte strica culturile LA oameni cu oile iar ziua doarme. Săracii lui angajați. Auzi ca „aurolaci”. Si nu ii face nimeni nimic. Doar branza are valoarea ei

Garcea007 5 noiembrie 2017 at 21:42

Ciobeanu’ rămâne tot ciobean… numai cojocul si papagalul e de el…restul ambalaj,…:)))

Comentariile sunt oprite