Rămâi conectat

Curier Județean

Ciobanul Nicolae din Vințu de Jos, s-a dus ”La Măruță” să demonstreze că are cea mai bună brânză și că nimeni nu gătește carne de oaie mai bine ca el

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nicolae Vlad, cunoscut drept Ciobanul Nicolae, din Vințu de Jos, s-a dus ”La Măruță” să-l convingă că are cea mai bună brânză și că nimeni nu gătește carne de oaie mai bine ca el iar prezența sa în platou a fost catalogată drept o ”apariție de senzație”.

A ajuns la cunoscuta emisiune de la ProTV îmbrăcat în tradiționalul cojoc și încărcat cu bunătăți pe care prezentatorul le-a gustat pe rând. Astfel, Măruță a aflat care e gustul cârnaților din Ardeal și a mâncat pentru prima dată în viață ”sloi de oaie”, lăudându-i gustul și calitatea și cerând detalii despre rețetă și modul cum se prepară.

Întreaga emisiune o puteți vedea AICI

Ciobanul Nicolae din Vințu de Jos este mereu prezent pe piață, dar și la evenimente și expoziții, unde cei care doresc pot să se delecteze cu cel mai gustos balmoș și cea mai bună brânză de oaie. Cu o astfel de ocazie a ajuns și săptămâna trecută la București, unde a participat la Târgul Indagra.

Bucureștenii au putut cumpăra de la standul său telemea de oaie, virsli, balmoș, cârnaț tradițional din carne de oaie și porc sau tocăniță de oaie la ceaun.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea