Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ciobani din Bucerdea Vinoasă cercetați pentru tâlhărie – au agresat un bărbat și i-au luat până și pantofii din picioare

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Galda de Jos au reţinut un bărbat şi un minor din Bucerdea Vinoasă care sunt cercetaţi pentru comiterea unei tâlhării. Cei doi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Duminică după-amiază, poliţiştii din Galda de Jos au fost sesizaţi cu privire la faptul că în incinta unei balastiere situată pe raza comunei Sântimbru, a fost identificată o persoană care susţinea că a fost victima unei agresiuni.

O echipă de cercetare s-a deplasat imediat la faţa locului unde, C.D., de 45 de ani, din comuna Sântimbru, a declarat că a fost agresat de doi cunoscuţi, care l-au deposedat de suma de 250 de lei, două telefoane mobile şi o pereche de pantofi.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că în data de 3 august a.c., în jurul orei 13.00, bărbatul s-a deplasat în localitatea Totoi, pentru a cumpăra o oaie, iar pe păşunea localităţii s-a întâlnit cu Ţ.V., de 37 de ani şi Ţ.S., de 17 ani, ambii din comuna Bucerdea Vinoasă, care erau cu vitele la păscut.

Cei trei au consumat împreună băuturi alcoolice după care Ţ.V. împreună cu Ţ.S. l-au deposedat, prin violenţă, pe C.D., de suma de bani ce o avea asupra sa, telefoanele mobile şi pantofii cu care era încălţat.

La scurt timp de la sesizare, poliţiştii i-au identificat pe cei doi bărbaţi în legătură cu care există suspiciunea că sunt autorii faptei şi au luat faţă de aceştia măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.

În cursul zilei de azi, Ţ.V. şi Ţ.S., vor fi prezentaţi  Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Victima a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, prezentând un traumatism cranio – cerebral minor şi o plagă contuză.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea