Cioban găsit mort la marginea unei păduri: Bărbatul se pare că a fost sfâșiat de un urs

Paul Voicu - Primar 2020

Sâmbătă, un cioban a fost găsit mort, la marginea unei păduri din judeţul Mureş. Cel mai probabil, bărbatul de 63 de ani a fost sfâşiat de un urs, care i-a mâncat o mână.

Sâmbătă, un cioban din Cucerdea, judeţul Mureş, a sesizat Poliţia din Târnăveni că şi-a găsit mort un coleg, la marginea unei păduri dintre comuna respectivă şi localitatea Giuluş. Potrivit poliţiştilor, bărbatul de 63 de ani găsiut mort are răni profunde la cap provocate de atacul unui animal sălbatic, cel mai probabil un urs, care i-a mâncat ciobanului şi o parte a mâinii drepte.

ELIT

Poliţiştii din oraşul Târnaveni au fost sesizaţi sâmbătă, de către un cioban de la o stână din Cucerdea, că şi-a găsit un coleg mort la marginea unei păduri dintre localităţile Cucerdea şi Giuluş.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că victima este un cioban plecat vineri seara de la stână cu oile, care nu a mai revenit.

Mihail David - 2020

Cadavrul bărbatului va fi dus la Serviciul de Medicină Legală Târgu Mureş pentru necropsie şi stabilirea cauzei decesului.

Sursa: adevarul.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...