Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Cinci tineri fotbalişti din Alba, convocaţi de FRF pentru lansarea Centrelor Naţionale de Excelenţă de la Tg. Mureş şi Timişoara

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Cinci tineri fotbalişti din judeţul Alba, Eduard Crişan (Olimpia Aiud), Cornel Boboia (AFC UniEdi Crisan Olimpia Aiud 1rea 1924 Alba Iulia), Darius Petruse (Rival Alba Iulia, originar din Teiuş), Alexandru Goţa (Viitorul Sântimbru) şi Sebastian Miclea (Viitorul Unirea) sunt convocaţi în perioada 22-31 iulie, la Mogoşoaia, la lansarea oficială de către Federaţia Română de Fotbal a Centrelor Naţionale de Excelenţă de la Târgu Mureş şi Timişoara.

Citeşte şi: FOTO: Eduard Crişan (Olimpia Aiud), titular în naţionala României Under 15 în turneul din Austria
Acţiunea se desfăşoară sub forma unui stagiu centralizat de pregătire, iar reunirea lotului va fi miercuri, 22 iulie, după-amiaza, la Centrul Naţional de la Mogoşoaia.

*Eduard Crişan, la ceas aniversar

Eduard Crişan este singurul jucător din Alba (născuţi în anul 2000), care a evoluat deja în echipa naţională Under 15 a României în acest an. Mijlocaşul aiudean va împlini sâmbătă 15 ani şi se pregăteşte să facă pasul pe drumul spre fotbalul mare. “Îi urez «La mulţi ani» cu acest prilej şi îi transmit că am încredere în potenţialul său fotbalistic, aşteptând ca în scurt timp să-şi demonstreze calităţile”, a precizat Ioan Demeter, oficialul Olimpiei Aiud.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: În „Alba Blaj” Arena, România – victorie senzațională cu Suedia în Golden League

Dan HENEGAR

Publicat

în

În „Alba Blaj” Arena, România – victorie senzațională cu Suedia în Golden League la volei feminin Victorie superbă obținută de reprezentativa României în „Alba Blaj” Arena, în Golden League, 3-0 (25-23, 25-23, 25-18) cu reprezentativa Suediei. „Tricolorele” s-au impus după o oră și 25 de minute și au trei victorii și un eșec după primele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea