Rămâi conectat

Actualitate

Cinci tineri din Ighiu, reținuți de polițiști după un scandal într-un bar din Țelna. A fost necesară intervenția jandarmilor

Bogdan Presecan

Publicat

în

Petrecerile prilejuite de sărbătoarea Sfintei Maia a provocat mai multe scandaluri pe raza județului Alba, care s-au lăsat cu intervenția polițiștilor. Unul din cazuri este cel al unor 5 tineri din Ighiu care după ce au băut bine s-au luat la harță cu polițistul ce intervenise pentru a-i liniști.

Sâmbătă 8 septembrie, ora 23.30, poliţiştii Postului de Politie Ighiu au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că la un local public din localitatea Ţelna, 5 clienţi, aflaţi în stare vădită de ebrietate, refuză să părăsească localul.

Agentul de poliţie deplasat la faţa locului le-a solicitat celor 5 tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 27 de ani, toţi din comuna Ighiu, să părăsească localul, însă aceştia au refuzat, continuând să se manifeste violent, adresând expresii jignitoare şi ameninţări, unul dintre ei distrugând geamul unei uşi.

A fost solicitat sprijinul Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba iar în urma intervenţiei forţelor sosite la fața locului, cei 5 tineri au fost identificaţi, imobilizaţi şi conduşi la sediul Postului de Poliţie Ighiu.

Faţă de D.I.M., de 24 de ani, O.M.N., de 24 de ani, C.C., de 17 ani, T.N.M., de 27 de ani şi B.G.P., de 21 de ani, toţi din Ighiu, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii si liniştii publice”, „sfidarea organelor judiciare”, “ameninţare” şi “distrugere”.

 Duminică, faţă de cei 4 tineri majori, a fost luată măsura reţinerii, pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia care a dispus cercetarea lor în stare de libertate.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea