Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cinci concurenți din Alba, în etapa națională a concursului Simbio Stars. Doi câștigători și alți trei tineri au făcut cinste județului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Cinci concurenți din Alba, în etapa națională a concursului Simbio Stars. Doi câștigători și alți trei tineri au făcut cinste județului

În etapa națională organizată între 16 și 17 august la Filarmonica „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea au concurat 25 de tineri din diferite județe, iar Alba a fost reprezentată de: câștigătoarea premiului I Bișu Andrada – 17 ani – Teatru; câștigătoarea premiului III Gerngross Karla – 15 ani – Muzică; Zbutea Georgiana – 17 ani – Muzică; Panțiru Alexandra – 14 ani – Teatru; Alexa Ana Maria – 12 ani – Muzică.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Premiantele din Alba au impresionat juriul: Bișu Andrada care face parte din echipa Asociația Grupul Skepsis prezentând monologul „Omul din Cerc” de Matei Vișniec, iar Gerngross Karla care primește ore de chitară de la Sorina Matei interpretând cu voce și chitară cântecul „Mama” compus chiar de ea.

Pe lângă acest concurs de talente, Asociația Simbio Alba a dat startul înscrierilor unui concurs de fotografie pe temele Vintage și Black&white, iar fotografiile câștigătoare vor fi expuse între 2 și 9 septembrie în localul Art din Alba Iulia, în cadrul expoziției „Simbio Lens Contest”. Link către formularul de înscrieri: https://bit.ly/3xXtVNd.

Asociația Simbio este o Organizație non-guvernamentală care oferă tinerilor șansa de a evolua atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, organizând activități caritabile, de entertainment, educaționale, team-building și altele. Asociația Simbio s-a extins la nivel național, Alba fiind una dintre cele 24 de filiale active la momentul actual.

Asociația Simbio a organizat prima ediție a concursului „Simbio Stars”, un concurs de talente pentru tineri cu următoarele categorii: teatru, muzică&canto, public speaking, stand-up comedy și dans. Etapa locală s-a desfășurat în mediul online, unde 15 concurenți s-au calificat pentru a concura în Etapa Județeană desfășurată în 20 iulie la Apulum Kids SRL.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea