Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Cinci blocuri din Zlatna vor fi reabilitate: Peste 20 de milioane de lei prin PNRR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cinci blocuri din Zlatna vor fi reabilitate: Peste 20 de milioane de lei prin PNRR

Ministerul Dezvoltării finanțează 120 de noi investiții, în 90 de localități din România, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – anunță ministrul dezvoltării, Cseke Attila.

Proiectele, în valoare totală de 348.534.149,19 lei, au fost depuse în cadrul celei de-a doua runde de atragere de fonduri pe componentele C5 – Valul Renovării și C10 – Fondul Local din PNRR. Printre acestea se numără și lucrări de intervenție în vederea creșterii eficienței energetice a blocurilor B2, S9, 9, 10, 25 din orașul Zlatna, investiție în valoare de 20.103.423,57 lei, cu TVA.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Astfel, pentru Valul Renovării, au fost aprobate 10 noi proiecte, în valoare totală de 135.000.166,12 lei, depuse de 9 autorități locale, pentru reabilitarea, modernizarea și eficientizarea energetică a unor instituții publice și a unor clădiri rezidențiale multifamiliale.

Pentru Fondul Local, au fost aprobate 110 noi proiecte, în valoare totală de 213.533.983,07 lei, depuse de 81 de autorități locale, pentru reabilitarea și eficientizarea energetică a unor instituții publice (unități medicale, sociale, culturale, de învățământ, administrative) și asigurarea infrastructurii pentru transportul verde.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Trei bărbați au bătut cu sălbăticie o persoană care pescuia pe balta de la Găbud. L-au lovit cu bâta în zona capului de 5 ori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Trei bărbați au bătut cu sălbăticie o persoană care pescuia pe balta de la Găbud. L-au lovit cu bâta în zona capului de 5 ori Trei bărbați din Luduș, județul Mureș, au fost condamnați la Tribunalul Alba la închisoare cu executare pentru tentativă de omor. Vicitma acestora a fost un bărbat care pescuia pe o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea