// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Cîmpeanu: O mare parte din școli, universități și instituții publice nu au avizele corespunzătoare

O mare parte din școli, universități și instituții publice nu au avizele corespunzătoare, a spus, marți, premierul interimar Sorin Cîmpeanu.

sorin cimpeanu“Din școlile din România și nu numai școli, ci și universități și alte instituții publice, o mare parte nu au avizele corespunzătoare. Suntem în momentul în care am decis că vom verifica coerența reglementărilor și vor fi necesare analize complexe de risc, atât la incendii, cât și la explozii și cutremure. Deci iată că implicarea specialiștilor, a comunității academice este extrem de binevenită”, a declarat Cîmpeanu.

Prim-ministrul a arătat că legislația în domeniu a fost modificată în 2006 astfel încât anumite avize să nu fie necesare pentru școlile care funcționează în clădiri mai vechi.

“Există o hotărâre de guvern din 1992, o lege din 2006 modificată. Există prevederi care suspendă sau reglementează lipsa avizelor pentru școlile construite înainte de o anumită perioadă, deci sunt lucruri pe care trebuie să le verificăm și să le punem într-o coerență firească”, a explicat Cîmpeanu, citat de Agerpres. (V.N.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Cîmpeanu: O mare parte din școli, universități și instituții publice nu au avizele corespunzătoare

  1. axinte 10.11.2015 la 20:42

    …simplu , foarte simplu Domnule Ministru ,alocati resurse si bani si totul se rezolva deindata ,ca la lege,…. ce mai turavura ,hai sa mai ma bag si eu in seama, …va tine au ba ? intreb si eu…