Rămâi conectat

Sport

CIL Blaj, jucător la selecționata României de minifotbal! Echipa din „Mica Romă”,eșec cu Energia Săsciori, a 5-a înfrângere la rând!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ioan Timiș, echiper al formației CIL Blaj, a fost convocat la selecționata divizionară de minifotbal a României care participă la un turneu internațional, la Essen (Germania, 2-11 iunie), International Socca World Cup.

La ultimul meci din acest sezon, în Liga 4, mijlocașul (foto, rândul de jos, al doilea din stânga) a ratat un penalty (74, șut în bară), la scorul de 1-3 (blăjenii au reclamat ofsaid la golul 3 al vizitatorilor).

Astfel, CIL Blaj a pierdut cu Energia Săsciori, scor 2-4 (0-2), cu o dublă Manolache pentru vizitatori.

Echipa din “Mica Romă” termină pe ultima treaptă a podiumului deși a pierdut 5 jocuri la rând, iar săscioreni vor ocupa locul 12, punând punct unei serii critice de 10 partide fără victorie și doar 4 puncte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 2-2 (1-0), în prima rundă din play-out | Gazdele, egalate în două rânduri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a remizat pe propriul teren cu Avântul Reghin, în prima rundă din play-off-ul Seriei 9 din eșalonul terț, scor 2-2 (1-0) joc în care amfitrionii au condus în două rânduri, dar au fost egalați de fiecare dată. Apărătorul gazdelor Vitinha a fost înlocuit la pauză și transportat la spital din pricina unei lovituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea