Rămâi conectat

Sport

CIL Blaj a trecut de Inter Unirea, după un meci încărcat de evenimente | Portarul Radu Damian a parat un penalty

Dan HENEGAR

Publicat

în

Victorii pentru CIL Blaj și CS Zlatna în a doua etapă a returului Ligii a 4-a, partida din „Mica Romă” fiind una încărcată de evenimente, cu două eliminări și un penalty ratat.

Navobi Alba Iulia – CS Zlatna 1-5 (0-4): V. Drăgan (50), respectiv D. Cristea (5, 7, 52), Biro (24), A. Câmpean (30). Zarurile au fost aruncate încă din prima repriză, când aurarii s-au desprins decisiv pe tabelă. După trei insuccese, echipa lui Marcel Rusu a spart gheața, remarcându-se tripla realizată de D. Cristea. “Lanterna roșie” rămâne cu un punct stagional și a înregistrat a 6-a înfrângere la rând.

*CIL Blaj – Inter Unirea 1-0 (0-0): Acatrinei (57). Meci încărcat de evenimente în “Mica Romă”, amfitrionii reușind să câștige trei puncte prețioase. Eroul întâlnirii a fost portarul gazdelor, R. Damian ce a evitat egalarea în minutul 65, când a apărat o lovitură de la 11 metri executată de A. Gherman, moment în care gazdele evoluat în inferioritate, prin eliminarea lui Șerban (44). Egalitatea numerică s-a restabilit în minutul 90, când a văzut cartonașul roșu și Boboia (Inter Unirea). CIL Blaj a repurtat prima victorie din retur și a ajuns la 6 meciuri fără eșec (5 succese și un egal).

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea