CIL Blaj a trecut de Inter Unirea, după un meci încărcat de evenimente | Portarul Radu Damian a parat un penalty

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Victorii pentru CIL Blaj și CS Zlatna în a doua etapă a returului Ligii a 4-a, partida din „Mica Romă” fiind una încărcată de evenimente, cu două eliminări și un penalty ratat.

Navobi Alba Iulia – CS Zlatna 1-5 (0-4): V. Drăgan (50), respectiv D. Cristea (5, 7, 52), Biro (24), A. Câmpean (30). Zarurile au fost aruncate încă din prima repriză, când aurarii s-au desprins decisiv pe tabelă. După trei insuccese, echipa lui Marcel Rusu a spart gheața, remarcându-se tripla realizată de D. Cristea. “Lanterna roșie” rămâne cu un punct stagional și a înregistrat a 6-a înfrângere la rând.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

*CIL Blaj – Inter Unirea 1-0 (0-0): Acatrinei (57). Meci încărcat de evenimente în “Mica Romă”, amfitrionii reușind să câștige trei puncte prețioase. Eroul întâlnirii a fost portarul gazdelor, R. Damian ce a evitat egalarea în minutul 65, când a apărat o lovitură de la 11 metri executată de A. Gherman, moment în care gazdele evoluat în inferioritate, prin eliminarea lui Șerban (44). Egalitatea numerică s-a restabilit în minutul 90, când a văzut cartonașul roșu și Boboia (Inter Unirea). CIL Blaj a repurtat prima victorie din retur și a ajuns la 6 meciuri fără eșec (5 succese și un egal).

Foto: arhivă

Dan HENEGAR