Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cifre în scădere pentru transportatorul Oprean, din Sebeș. Reducere a profitului pentru anul trecut, raportat la 2017

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Datele publicate de Ministerul de Finanțe pentru anul trecut au scos în evidență o scădere a cifrei de afaceri pentru societatea de transport Oprean din Sebeș, raportat la anul 2017.

Transportatorul de marfă Oprean din Sebeş, ju­deţul Alba, controlat de antreprenorul Ioan Oprean, a ra­portat pentru 2018 o cifră de afaceri de peste 68,9 mil. lei (14,8 mil. euro), în scădere cu peste 7% faţă de anul pre­cedent, potrivit calculelor efectuate pe baza datelor de la Ministerul Finan­ţelor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Profitul companiei a scăzut de peste 2,5 ori în 2018, de la peste 1,9 mil. lei (420.000 de euro) în 2017 la aproximativ 751.000 de lei (162.000 de euro) anul trecut, conform datelor publice.

Transportatorul de marfă Oprean a avut anul trecut un număr mediu de 185 de angajaţi, cu 16 oameni mai puţin decât în 2017.

Parcul auto al S.C. OPREAN S.R.L cuprinde peste 100 de camioane, de mic si mare tonaj cu semiremorca dreapta, jumbo, mega-trailere si semiremorci la temperatura controlata sau megaprelate.

sursa: zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO ȘTIREA TA: Dilemă mare într-o comună din Alba: Centrul unei localități, împodobit pentru Paște cu ornamente de…Crăciun

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dilemă mare într-o comună din Alba: Centrul unei localități, împodobit pentru Paște cu ornamente de…Crăciun Dilemă mare în comuna Unirea din județul Alba, unde chiar înainte de sărbătorile pascale mai mulți trecători au zărit ornamente de împodobit pentru sărbătorile de iarnă. În centrul comunei Unirea nu vedem iepurași și ouă roșii, ci fundițe cu clopoței […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea