Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

Ciclista Denisa Maria Mărcuș (din Geomal), argint la Cupa României de Mountain Bike XCO pentru copii

Dan HENEGAR

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Ciclista Denisa Maria Mărcuș (din Geomal), argint la Cupa României de Mountain Bike XCO pentru copii

Sâmbăta, la Satu Mare,  s-a încheiat și Cupa României de Mountain Bike XCO pentru copii, fiind programată a cincea etapă din cadrul acestei competiții naționale. Un nou rezultat de apreciat pentru cicliștii din Alba l-a obținut Denisa Maria Mărcuș, sportiva de numai 14 ani.

Originară din Geomal, comuna Stremț, talentata sportivă a urcat pe treapta a doua a podiumului etapei și a cucerit medalia de argint la general, în urma celor 510 puncte acumulate în primul său an pentru CSM Mediaș, unde este antrenată de Attila Szakacs.

Recent, Denisa a fost premiată în cadrul sărbătorii „Fiii satului Geomal”, de către primarul Traian Ștefan Popa, pentru performanțele sale sportive și exemplul oferit în comunitate.  Elevă în clasa a VIII-a a Școlii Gimnaziale „Timotei Ovidiu Tarnu” din Stremț, ciclista este și membră a Ansamblului Codrișorul din Stremț, condus de Petrică Roșca, unde unde îmbracă cu mândrie si costumul popular, făcând parte din rândul dansatorilor călușeri.

Dacă sezonul competitional de Mountain Bike s-a încheiat, pentru Denisa în mai puțin de două săptămâni urmează cel de Ciclocros, unde alături de colegii ei mai mari, frații Radu și Miruna Măda, ambii la CSM Mediaș, alți competitori din Alba, speră să obțină alte rezultate notabile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Karina Drăgan (ACS Legiunea I Blăjeană), campioană națională la lupte libere!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Karina Drăgan (ACS Legiunea I Blăjeană), campioană națională la lupte libere! Rezultat remarcabil pentru luptele libere din Blaj, cu o medalie de aur în cadrul Festivalului Micul Luptător! Karina Drăgan (ACS Legiunea I Blăjeană) a câștigat  titlul de campioană națională la lupte libere, categoria 58 kilograme! Sportiva pregătită de Marius Costea și-a învins toate adversarele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea