Rămâi conectat

Actualitate

„Chef la tine-acasă, cu mezeluri desăvârșite pe masă”, o nouă campanie națională de promovare a produselor Elit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Chef la tine-acasă, cu mezeluri desăvârșite pe masă”, o nouă campanie națională de promovare a produselor Elit

Gustul desăvârșit al mezelurilor autentice și gustoase marca Elit este alegerea și inspirația pentru mese delicioase ale milioanelor de familii de români care aleg mese de senzație. Mezelurile desăvârșite Elit sunt ingredientul secret pentru orice masă – fie ea festivă sau frugală – și garantează bucătarului aprecierile tuturor celor aflați în jurul mesei.

Pentru cei care apreciază gustul tradițional, până în data de 18.01.2021, Elit desfășoară campania „Chef la tine-acasă, cu mezeluri desăvârșite pe masă”. Campania de promovare este menită să premieze la scală națională fanii produselor Elit și de a încuraja un public cât mai larg să prepare cu price ocazie, rețete desăvârșite, folosind mezeluri Elit. Campania se desfășoară online, pe canalele de social media, dar și în peste 5.000 de magazine din comerțul tradițional din întreaga țară.

Mecanismul de înscriere în concurs este la îndemâna oricui va cumpăra minimum două produse ELIT, și va înscrie bonul fiscal pe www.mezeluri.ro/chef-la-tine-acasa.

Premiile de senzație se vor acorda prin tragerea la sorți, pentru și mai multe preparate la superlativ!

Marele premiu este un set complet de electrocasnice, format din nu mai puțin de șapte electocasnice atît de utile in orice bucatarie! Tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți face viața ușoară într-un cămin îți este oferit de Elit: expresor automat de cafea, blender de mână, grill electric, fripteuză, robot de bucătărie, mixer și aspirator vertical.

Pe lângă marele premiu, alți 75 de norocoși vor câștiga aparatură de bucătărie (mini-tocatoare, blendere de mână, fierbătoare de apă, mixere sau aparate pentru preparat sandwich-uri, etc)

Până marți, 18 ianuarie 2022, mezelurile Elit cu #gustdesăvârșit pot fi sursă de inspirație pentru preparate la superlativ, pentru un început de an gustos!

Intră în cursa pentru premii de senzație, să ai și mai mult chef acasă, la pregătit preparate la superlativ.

Înscrierile aici: www.mezeluri.ro/chef-la-tine-acasa

***Despre Elit

Elit reprezintă astăzi una dintre cele mai importante companii de pe piața de produse din carne și mezeluri din România, cu o experiență de 20 ani în acest domeniu. Sub promisiunea de brand ֦Mezeluri cu gust desăvârșit” Elit comercializează o gamă largă de produse și preparate din carne in cadrul urmatoarelor mărci proprii: Elit, Veri, Premia, Promo, Pizzaro, Plin de Carne și Finom.
www.mezeluri.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea