Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

CFR Călători: Modificări la vânzarea biletelor cu anticipaţie. Din 14 decembrie intră în vigoare noul Plan de Mers al Trenurilor

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CFR Călători anunţă că, în funcţionarea Sistemului Naţional de Rezervare şi Vânzare Online a biletelor de tren se vor face actualizări ale datelor şi vor interveni unele schimbări, întrucât din data de 14 decembrie  va intra în vigoare un nou Plan de Mers al Trenurilor 2014-2015.

La trenurile cu destinații internaționale, din noul Plan de Mers 2014-2015, emiterea biletelor cu anticipație se va face începând cu data de 15 noiembrie 2014.

Pentru trenurile cu regim de rezervare a locurilor (IR, IC, RE), din noul Plan de Mers 2014-2015, precum și pentru cele care circulă în data de 13 decembrie, emiterea biletelor cu anticipație se va face începând cu data de 21 noiembrie 2014.

Pasagerii sunt rugaţi ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre circulaţia trenurilor în staţiile și agențiile de voiaj CFR, la telefon 021/9521 sau să acceseze www.cfrcalatori.ro .


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea