Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Cetățenii din Aiud vor avea parte de patinoar în această iarnă: Achiziția publică de 100.000 de lei, atribuită unei firme din Brașov

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cetățenii din Aiud vor avea parte de patinoar în această iarnă: Achiziția publică de 100.000 de lei, atribuită unei firme din Brașov

Cetățenii din Municipiul Aiud și iubitorii sporturilor de iarnă din împrejurimi se vor putea bucura și în acestă iarnă de patinoar.

O companie din Brașov a fost desemnată câștigătoarea unei achiziții publice pentru închirierea unui patinoar cu o dimensiune de 300 de metri pătrați, în valoare de 100.000 de lei.

În cadrul achiziției publice au fost solicitate instalație de răcire, covorașe de cauciuc, mantinelă, patine pentru închiriere și figurine ajutătoare pentru patinaj.

În urmă cu câteva săptămâni, primarul Municipiului Aiud, Oana Badea, a postat un mesaj de mulțumire pentru consilierii locali ai orașului, pentru votul pozitiv care a dus la materializarea acestui plan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rezultate deosebite pentru doi elevi de la Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa” din Alba Iulia: Faza națională la Olimpiada Tehnologii și concursul „Made for Europe”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rezultate deosebite pentru doi elevi de la Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa” din Alba Iulia: Faza națională la Olimpiada Tehnologii și concursul „Made for Europe” Doi elevi ai Liceului Tehnologic „Alexandru Domșa” din Alba Iulia au reușit performanțe remarcabile. Dorothea Dumitraș, locul III la Concursul Național „Made for Europe” și Iulian Ștefan Groza, mențiune la Olimpiada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea