CERTIFICAT DE EXCELENȚĂ. Universitatea din Alba Iulia, prima din România care încheie un acord de colaborare cu o instituție de învățământ superior din Australia după mai bine de 20 de ani

Paul Voicu - Primar 2020

Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia (UAB) a primit, în 16 ianuarie 2018, la Perth, în Australia, un Certificat de Excelență în urma semnării unui Acord de colaborare cu Universitatea Edith Cowan din Perth. Universitatea albaiuliană este prima universitate din România care încheie un acord de colaborare (memorandum de înțelegere), pe linie de învățământ și cercetare, cu o instituție de învățământ superior din Australia, după mai bine de 20 de ani.

ELIT

UAB a primit un certificatul de excelență pentru contribuția substanțială și inovativă la dezvoltarea cooperării academice între România și Australia, în anul Centenarului Marii Uniri și al Semicentenarului relațiilor diplomatice dintre cele două țări.

UAB a fost reprezentată în Australia de rectorul Daniel Breaz, iar diploma a fost atribuită la Perth, în Australia de Vest.

Mihail David - 2020

De asemenea, UAB a primit și o diplomă-simbol, reprezentând 50 de dolari australieni, care atestă tot atâția ani de relații diplomatice bilaterale între Australia și România.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...