Cererile pentru programul Casa Verde vor putea fi depuse și online

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a declarat, marți, că cererile pentru programul Casa Verde vor putea fi depuse și online, pentru a evita cozile cozile uriaşe care s-au format la ultima sesiune de depunere a documentelor.

„Anul acesta noi a trebuit să recuperăm un an din Casa Verde, anul 2016, care din păcate şi la acest capitol a fost defectuos. La această oră toate dosarele depuse pe Casa Verde au fost analizate şi 99% dintre ele au fost aprobate. Am făcut o procedură rapidă, de a colabora cu populaţia. Pentru ghidul de finanţare pe care tocmai îl lansăm acum pentru Casa Verde, prin care vom şi îmbunătăţi o serie de proceduri, dorim ca toate documentele pe care le produce cetăţeanul să poată să fie produse o parte dintre ele online, aşa cum să fac şi la programul Rabla şi la Rabla plus”, a declarat la Bistriţa, ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, potrivit Mediafax.

ELIT

Ministrul a adăugat că o parte dintre documente, cele care ţin de partea de securizare a persoanei vor fi depuse în copie, în continuare, la Administraţia Fondului de Mediu.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...