Rămâi conectat

Curier Județean

Cerere de revizuire şi rejudecare din Penitenciarul Aiud

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Mă numesc Aurel Olteanu, născut la 5 mai 1962, fiul lui Aurel şi Elisabeta din Miceşti, în prezent deţinut în Penitenciarul Aiud cu o condamnare de 30 de ani pentru un omor ce nu l-am săvârşit eu.
Stimaţi cititori, acest articol este pentru dvs. cât şi scrisoarea deschisă  pentru mafia din justiţia locală.
Către preşedintele Tribunalului Alba
Stimate preşedinte, spun stimate întrucât ocupaţi o funcţie publică cu o însemnătate deosebită în stat şi respect acest lucru, cât despre dumneavoastră personal nu am date ca să-mi formez o opinie proprie. Vă adresez prezenta scrisoare prin intermediul presei, întrucât consider că abuzurile săvârşite de Tribunalul Alba împotriva mea au depăşit orice limită a suportabilului şi am să vă reamintesc.
Am fost arestat, judecat şi condamnat fără probe, instanţa supremă în stat îmi casează sentinţa, Tribunalul Alba considerându-se mai îndreptăţit şi mai puternic în stat ca instanţa supremă îmi dă din nou aceeaşi pedeapsă de 30 de ani, după care face presiuni şi intervenţii să-mi respingă toate atacurile. De 12 ani şi 4 luni mă lupt cu sistemul corupt şi ticăloşit iar acum când am reformulat o cerere de revizuire cu cauză legală de obligativitate a admiterii revizuirii întrucât am două definitive iar legea penală obligă o rejudecare nouă pentru mediere, dumneavoastră, în speţă Tribunalul Alba, îmi refuzaţi dreptul de participare la propriul meu proces, dreptul la apărare, ba mai mult, refuzaţi până şi dreptul la un proces public, judecând cauza în camera de consiliu.
Stimate preşedinte al Tribunalului Alba, suntem în anul 2011 sau în 1950, când Ana Pauker făcea legea discriminatoriu în România, vă rog să vă reveniţi, să fiţi cetăţeni oneşti ai României pentru că poporul român vă plăteşte şi vă acordă privilegii ca să respectaţi legea şi să o faceţi respectată nu să fiţi primii care o încalcă.
Stimate preşedinte, ştiu că la 1 octombrie 2011 va intra în vigoare noul Cod Penal cu reaşezarea pedepsei şi o lege de graţiere. Însă, eu nu admit ca să-mi reglaţi cauza cu acea ocazie şi nu înainte cum este legal.
Vă rog luaţi măsurile necesare ca revizuirea mea să fie admisă, dosarul trimis la rejudecare şi eu pus în libertate de urgenţă. Ajunge că de 12 ani şi 4 luni vă bateţi joc de mine.
Stimate preşedinte, dacă cineva se îndoieşte că ceea ce îmi faceţi acum va rămâne nepedepsit, acela este nebun, vă rog ca urgent să intraţi în legalitate altfel pedeapsa ar putea fi deosebit de sângeroasă. Eu sper în continuare să ajungem să fim rezonabili cu toţii.
Această scrisoare publicată în presă va fi trimisă şi următorilor demnitari ai statului: Preşedintelui României, Primului ministru al României, Ministrului Justiţiei, Procurorului General al României, Preşedintelui CSM, Preşedintelui Tribunalului Alba.
Sper ca Dumnezeu să vă lumineze să vă reveniţi urgent, să reintraţi în legalitate, şi să fiu pus în libertate urgent. Aceasta este clauza obligatorie a unei păci şi primul pas demonstrat de dvs. de ieşire de sub controlul mafiei din justiţie, mafie care distruge de 20 de ani România şi nimeni nu are curajul să vorbească de ea.
Eu vorbesc de ea pentru că nu mai suport. Au încercat şi în 2001 să mă asasineze în puşcărie şi nu au reuşit. Sunt sigur că vor mai încerca şi de asemenea vor eşua. Dumnezeu veghează şi mă iubeşte.
Cu stimă,
Aurel OLTEANU


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Curier Județean

Voucherele sociale vor putea fi folosite și în magazinele LIDL. Retailerul deține 3 magazine în Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

LIDL a transmis că plata cu tichetele sociale din programul „Sprijin pentru România” se poate face începând din această lună, şi în magazinele sale din ţară, însă numai cu cardurile emise de Sodexo (județul Alba) şi UP România.

Mai exact, începând de azi, 10 august 2022, beneficiarii voucherelor pentru alimente pot merge şi la magazinele Lidl pentru cumpărături.

Compania precizează că deocamdată sunt acceptate cardurile sociale emise de Sodexo și Up România, ceea ce înseană că nu sunt acceptate şi voucherele Edenred.

Elit - Gustul Desăvârșit

„Momentan, se va putea face plata doar cu tichetele sociale emise de Sodexo şi UP România”, a informat Lidl.

„Cu ajutorul acestor carduri se pot achiziționa doar produse alimentare, produsele din celelalte categorii disponibile în magazinele Lidl România se vor plăti separat, prin orice altă metodă de plată acceptată de retailer”, a adăugat compania.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Curier Județean

18-19 august| Concursul de muzică „Universul copilăriei”, parte din sărbătoarea estivală a Sebeșului

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 august| Concursul de muzică „Universul copilăriei”, parte din sărbătoarea estivală a Sebeșului

Între 18 și 21 august 2022, toți locuitorii Sebeșului și oaspeții orașului sunt invitați să participe la sărbătoarea verii: „Zilele Municipiului Sebeș”!

Atmosfera de festival este deschisă pe note muzicale de cei mai mici artiști, participanți la Concursul național de muzică ușoară și folk – „Universul Copilăriei”, pe care municipiul Sebeș are plăcerea să îl organizeze, în parteneriat cu Clubul Copiilor Sebeș. Competiția este structurată pe două secțiuni: muzică ușoară și folk, jurizarea fiind asigurată de reprezentanți ai vieții culturale și ai mass-mediei naționale și de muzicieni.

Elit - Gustul Desăvârșit

În cadrul concursului se acordă peste 40 de premii, categoriile de vârstă fiind 5 – 8 ani, 9 – 12 ani, 13 – 15 ani și 16 – 19 ani, pentru interpretări solo și de grup, respectiv muzică ușoară și folk. Regulamentul este avizat de Inspectoratul Școlar Județean Alba, iar concursul, aflat la cea de-a VIII-a ediție, este cuprins în calendarul Ministerului Educației Naționale. În mod tradițional, partener al concursului este Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș. S-au înscris circa 100 de copii din întreaga țară.

Nu vor lipsi nici copiii și tinerii Sebeșului care activează în diverse proiecte culturale susținute de municipalitate: Școala de muzică „DoReMi” și Grupul vocal „Felician Fărcașiu”, Trupele de teatru „Gepetto” și „Pied Piper”, Clubul Fantasy Dance, Trupa de dansuri săsești și Ordinul Scutierilor de Mühlbach.

Organizatorii evenimentului sunt: Primăria Municipiului Sebeș, Consiliul Local al Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Curier Județean

FOTO| Nou director la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia: Ana Maria Bleanț, experiență de aproape 20 de ani în domeniul asistenței sociale

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Nou director la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia: Ana Maria Bleanț, experiență de aproape 20 de ani în domeniul asistenței sociale

Primarul Municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a anunțat faptul că postul de Director al Căminului pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia a fost ocupat de către Ana Maria Bleanț, în urma câștigării concursului.

„Astăzi am avut o întâlnire de lucru cu doamna Ana Maria Bleanț, care va ocupa, în urma câștigării concursului, postul de Director al Căminului pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia și cu doamna Adina Gădălean, fostul director interimar.

Elit - Gustul Desăvârșit

Doamna Ana Maria Bleanț vine cu o experiență vastă, de aproximativ 20 de ani, în domeniul asistenței sociale, dobândită în cadrul Direcției de Asistență Socială Alba Iulia, care sunt sigur că o va ajuta la o bună coordonare și conducere a Căminului pentru Persoane Vârstnice din municipiu.

Pe această cale transmit un mesaj de mulțumire doamnei Adina Gădălean, pentru profesionalismul și dedicarea de care a dat dovadă în desfășurarea activității sale, iar doamnei director Ana Maria Bleanț îi urez mult succes, putere de muncă și reușite în noua funcție din cadrul instituției”, a transmis primarul Gabriel Pleșa, prin intermediul paginii de socializare.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea