Rămâi conectat

Curier Județean

Cerere de revizuire şi rejudecare din Penitenciarul Aiud

Publicat

în

Mă numesc Aurel Olteanu, născut la 5 mai 1962, fiul lui Aurel şi Elisabeta din Miceşti, în prezent deţinut în Penitenciarul Aiud cu o condamnare de 30 de ani pentru un omor ce nu l-am săvârşit eu.
Stimaţi cititori, acest articol este pentru dvs. cât şi scrisoarea deschisă  pentru mafia din justiţia locală.
Către preşedintele Tribunalului Alba
Stimate preşedinte, spun stimate întrucât ocupaţi o funcţie publică cu o însemnătate deosebită în stat şi respect acest lucru, cât despre dumneavoastră personal nu am date ca să-mi formez o opinie proprie. Vă adresez prezenta scrisoare prin intermediul presei, întrucât consider că abuzurile săvârşite de Tribunalul Alba împotriva mea au depăşit orice limită a suportabilului şi am să vă reamintesc.
Am fost arestat, judecat şi condamnat fără probe, instanţa supremă în stat îmi casează sentinţa, Tribunalul Alba considerându-se mai îndreptăţit şi mai puternic în stat ca instanţa supremă îmi dă din nou aceeaşi pedeapsă de 30 de ani, după care face presiuni şi intervenţii să-mi respingă toate atacurile. De 12 ani şi 4 luni mă lupt cu sistemul corupt şi ticăloşit iar acum când am reformulat o cerere de revizuire cu cauză legală de obligativitate a admiterii revizuirii întrucât am două definitive iar legea penală obligă o rejudecare nouă pentru mediere, dumneavoastră, în speţă Tribunalul Alba, îmi refuzaţi dreptul de participare la propriul meu proces, dreptul la apărare, ba mai mult, refuzaţi până şi dreptul la un proces public, judecând cauza în camera de consiliu.
Stimate preşedinte al Tribunalului Alba, suntem în anul 2011 sau în 1950, când Ana Pauker făcea legea discriminatoriu în România, vă rog să vă reveniţi, să fiţi cetăţeni oneşti ai României pentru că poporul român vă plăteşte şi vă acordă privilegii ca să respectaţi legea şi să o faceţi respectată nu să fiţi primii care o încalcă.
Stimate preşedinte, ştiu că la 1 octombrie 2011 va intra în vigoare noul Cod Penal cu reaşezarea pedepsei şi o lege de graţiere. Însă, eu nu admit ca să-mi reglaţi cauza cu acea ocazie şi nu înainte cum este legal.
Vă rog luaţi măsurile necesare ca revizuirea mea să fie admisă, dosarul trimis la rejudecare şi eu pus în libertate de urgenţă. Ajunge că de 12 ani şi 4 luni vă bateţi joc de mine.
Stimate preşedinte, dacă cineva se îndoieşte că ceea ce îmi faceţi acum va rămâne nepedepsit, acela este nebun, vă rog ca urgent să intraţi în legalitate altfel pedeapsa ar putea fi deosebit de sângeroasă. Eu sper în continuare să ajungem să fim rezonabili cu toţii.
Această scrisoare publicată în presă va fi trimisă şi următorilor demnitari ai statului: Preşedintelui României, Primului ministru al României, Ministrului Justiţiei, Procurorului General al României, Preşedintelui CSM, Preşedintelui Tribunalului Alba.
Sper ca Dumnezeu să vă lumineze să vă reveniţi urgent, să reintraţi în legalitate, şi să fiu pus în libertate urgent. Aceasta este clauza obligatorie a unei păci şi primul pas demonstrat de dvs. de ieşire de sub controlul mafiei din justiţie, mafie care distruge de 20 de ani România şi nimeni nu are curajul să vorbească de ea.
Eu vorbesc de ea pentru că nu mai suport. Au încercat şi în 2001 să mă asasineze în puşcărie şi nu au reuşit. Sunt sigur că vor mai încerca şi de asemenea vor eşua. Dumnezeu veghează şi mă iubeşte.
Cu stimă,
Aurel OLTEANU

Publicitate

Curier Județean

Rezultate examen de TITULARIZARE 2021. Notele, afișate ASTĂZI pe EDU.RO

Publicat

în

Rezultate examen de TITULARIZARE 2021. Notele, afișate ASTĂZI pe EDU.RO

Examenul scris din cadrul concursului național de ocupare a posturilor didactice a avut loc pe 21 iulie 2021.

Click AICI pentru rezultatele la Titularizare 2021, în județul Alba

Click AICI pentru rezultatele la Titularizare 2021, în România

Primele rezultate vor fi afișate în astăzi, 27 iulie 2021, la sediile inspectoratelor școlare și pe site-ul titularizare.edu.ro.

Electrica Furnizare Discount

Contestațiile se depun la sediile inspectoratelor școlare județene sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 27 iulie, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 28 iulie, până la ora 12:00. Contestaţiile pot fi transmise si prin e-mail, după afişarea rezultatelor, până în data de 28 iulie, ora 12:00. Rezultatele finale se afișează la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site în data de 3 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci). Proba practică și inspecția la clasă au fost eliminate pentru anul în curs prin OUG nr. 70/2020, aprobată prin Legea nr. 179/2020, cu modificările şi completările ulterioare.

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 4- 5 august.

Citește mai mult

Curier Județean

Înființarea unei rețele de distribuție a gazelor naturale, în comuna Beghin: Primăria a depus solicitarea acordului de mediu din partea APM Alba

Publicat

în

Înființarea unei rețele de distribuție a gazelor naturale, în comuna Beghin: Primăria a depus solicitarea acordului de mediu din partea APM Alba

Primăria Berghin a decis înființarea unei rețele de distribuție cu gaze naturale, ]n vederea îmbunătățirii calității vieții locuitorilor comunei. Astfel, primăria a solicitat emiterea acordului de mediu.

Electrica Furnizare Discount

Berghin este o comună în judeţul Alba, Transilvania, România, situată la o distanta de 20 de Km fata de reşedinţa de judeţ (AlbaIulia).

Alimentarea cu gaze naturale a comunei Berghin, cu satele aparţinătoare Berghin, Henig, Straja şi Ghirbom, judeţul Alba se va realiza conform Avizului de Principiu emis de Transgaz nr. DD 35222/25.06.2020, din Staţia de reglare – măsurare predare (SRMP) proiectată la limita UAT Henig, comuna Berghin.

Cea mai apropiată reţea de gaze naturale este conducta de înaltă presiune, Band — Ganesti — Botorca — Bacia (Vest Il), DN 600, PN 40 bar, a unui modul SRM de PN 40 bar, cu o capacitate tehnologica de Q= 7.000 Sm3 /h (din solicitare), ce va fi situată la limita administrativ teritorială a localității Berghin, în satul Henig, la circa 2km.

În funcţie de soluţia de alimentare, traseul conductei va urma traseele drumurilor de acces in comuna pentru alimentarea cu gaze naturale a consumatorilor, pe ambele parti ale drumului.

Reţeaua de gaze naturale va fi amplasată pe domeniul public al comunei Berghin. Branşamente de gaze naturale de presiune medie, cu posturi de reglare la capăt, pentru 1.233 imobile şi instituţii publice.

Conducta va fi amplasată în afara carosabilului la o distanta de 1-1,50 m de limitele de proprietate cu respectarea normelor tehnice impuse de NTPEE – 2018 referitoare la proiectarea si exploatarea retelelor de gaze naturale.

Lungimea traseului va fi de aproximativ 38.000 m (38 km) rețea distribuţie și 3.400 m (3,4 km) de racord de înaltă presiune și dimensionarea acestuia va fi facută după obținerea tuturor avizelor și a soluției de alimentare.

Citește mai mult

Curier Județean

Și-a agresat și amenințat soția: Ordin de protecție și dosar penal pentru un bărbat de 56 de ani, din Galda de Jos

Publicat

în

Și-a agresat și amenințat soția: Ordin de protecție și dosar penal pentru un bărbat de 56 de ani, din Galda de Jos

Un bărbat de 56 de ani, din Galda de Jos, s-a ales cu dosar penal și ordin de protecție după ce și-ar fi agresat și amenințat soția.

Electrica Furnizare Discount

Polițiștii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-ar fi agresat şi ameninţat soţia. Acesta s-a ales cu dosar penal, pentru violență în familie şi ameninţare și a fost reținut.

La data de 25 iulie 2021, polițiștii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au fost sesizați, prin plângere, de către o femeie, de 52 de ani, din comuna Galda de Jos, cu privire la faptul că a fost agresată de soţ.

Polițiștii s-au deplasat la locuința celor doi, iar din primele cercetări a rezultat că, în urma unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 56 de ani, și-ar fi agresat şi ameninţat, cu acte de violență, soţia.

Femeia s-a prezentat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, unde i-a fost eliberat un certificat, conform căruia aceasta necesită 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare al riscului, iar, în urma interpretării rezultatelor, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, prin care bărbatului i s-a interzis să se apropie de femeie.

Ulterior, față de acesta, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ameninţare şi violență în familie, urmând ca în cursul zile de azi, 26 iulie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2021 Ziarul Unirea