Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Cercetați pentru furt, la Șibot – băieți de 14 și 18 ani suspectați că au comis o pagubă de 350 de lei

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

hoti minoriLa data de 8 ianuarie 2014, poliţiştii din Şibot au reușit identificarea principalilor suspecţi de comiterea unui furt, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la sfârșitul lunii decembrie.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că M.C., de 18 ani, din comuna Şibot, împreună cu un minor de 14 ani, din aceeaşi comună, au pătruns în anexa unei locuinţe de unde au sustras un motoferăstrău şi mai multe elemente metalice, bunuri în valoare totală de 350 de lei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În cadrul activităţilor de cercetare efectuate de poliţişti s-a reuşit identificarea şi recuperarea bunurilor sustrase, acestea fiind restituite păgubitului.

Pe numele celor doi suspecţi au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rezultate deosebite pentru două eleve din județul Alba: Timar Augusta și Todoran Diana, mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rezultate deosebite pentru două eleve din județul Alba: Timar Augusta și Todoran Diana, mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză Timar Augusta, de la Liceul Teoretic „Petru Maior” din Ocna Mureș și Todoran Diana de la Liceul Teoretic „Sfântul Iosif”, au reușit să obțină mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză. Citește și: Bianca-Maria Grosu, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea