Rămâi conectat

Cultură Educație

Cer public demisia ministrului responsabil de uciderea bolnavilor rămaşi fără spitale

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Într-o ieşire fără precedent, deputatul PSD al judeţului Alba, Radu Coclici, a cerut public demisia ministrului Sănătăţii Cseke Attila, pe care îl face responsabil nu numai de degradarea sistemului sanitar de la nivelul judeţului Alba, ci şi de moartea celor doi bolnavi din judeţele Vâlcea şi Constanţa.
„Este inadmisibil ca în România anului 2011 să moară oamenii ca în Evul Mediu, doar pentru că un ministru efemer
s-a decis să pună în aplicare orbeşte directiva lui Băsescu şi Boc de a desfiinţa spitalele din România. I-am transmis acestui ministru fără coloană vertebrală că nu mai are ce căuta în fruntea Ministerului Sănătăţii după ce, din cauza măsurilor lui aberante, oamenii mor cu zile în această ţară. Nu vreau şi nu mai pot să accept ca astfel de ignoranţi, adevăraţi criminali ai poporului român, să mai conducă instituţii ale statului român care ne influenţează în mod direct vieţile. Cazul închiderii spitalului din Ocna Mureş, la fel ca şi celelalte cazuri ar trebui să le dea de gândit tuturor parlamentarilor PD-L din judeţul Alba, care prin atitudinea lor susţin în mod indirect acest genocid al locuitorilor din mai multe zone întinse ale judeţului. Aceşti oameni nu au nicio vină că România este condusă de nişte incompetenţi care încalcă un principiu fundamental al Constituţiei României. Cum poate să se gândească un individ ca Attila Cseke că în Ocna Mureş, unde şomajul a ajuns aproape de 80%, iar pensionarii au venituri insuficiente pentru a putea intra într-un cămin de bătrâni, vor exista bătrâni care să îşi dorească să intre în acel cămin existent numai pe hârtiile de prin sertarele unui minister?! Este de neacceptat şi cer public demisia acestui ministru incompetent, pe numele lui Attila Cseke”, a declarat deputatul PSD de Alba, Radu Coclici.
După cum se cunoaşte, deputatul PSD a făcut în ultima perioadă trei demersuri parlamentare pentru ca decizia ministrului Sănătăţii, Cseke Attila să nu fie pusă în aplicare în cazul Spitalului Orăşenesc din Ocna Mureş.
Biroul de presă al Cabinetului Deputatului PSD Alba,
Radu Eugeniu COCLICI


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Cum ar trebui să arate patriotismul pentru a ne fi folositor? Sociologul Alin Tomuș: „Poate fi un motor al dezvoltării”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum ar trebui să arate patriotismul pentru a ne fi folositor? Sociologul Alin Tomuș: „Poate fi un motor al dezvoltării” Cum ar trebui să arate dragostea de patrie și cum se exprimă ea sunt întrebări care frământă de mii de ani umanitatea. Într-un secol al globalizării, ultranaționalimul acaparează tot mai mult națiunile, iar România pare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea