Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Centrul de dializă din Alba Iulia a fost desemnat ca centru de tratare pentru pacienți COVID-19: Tratament cu circuite distincte de zi și de noapte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit directorului DSP Alba, Centrul de dializa Alba a fost desemnat ca centru de tratare pacienți covid „Tratamentul se realizează pe circuite distincte de zi și de noapte, astfel încât pacienții covid sa fie tratați distinct de cei non covid, în saloane separate,care trebuiesc decontaminate. Încă de acum 10 zile specialiștii DSP s au deplasat la centrul de dializa pentru instructajul personalului și pentru a aviza circuite distincte.”

„S-au oferit toate indicațiile necesare, obligația asigurării materialelor de protecție revine angajatorului privat,iar respectarea protocoalelor revine personalului medical, mai ales ca aceștia au fost instruiți”, a declarat Alexandru Sinea, directorul DSP Alba.

Reamintim că la centrul de dializă Alba Iulia doi pacienți, două femei din Alba, sunt confirmați pozitiv cu COVID-19 și a fost demarată ancheta epidemiologică încă de acum două zile, de la data descoperirii primului caz. Au fost stabiliți contacții direcți și au fost predate la acel moment de către specialiștii DSP 100 de recoltoare probe în vederea efectuării de teste.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea