Centru de Îngrijire și Asistență a persoanelor cu handicap la Baia de Arieș. Investiția va crea 50 de locuri de muncă

Consiliul Județean Alba a apobat luni, 25 februarie,  o investiție în valoare de 350.000 de lei pentru finanțarea lucrărilor la Centrul de Îngrijire și Asistență Baia de Arieș, obiectiv cuprins în proiectul “restructurarea sistemului de servicii acordate persoanelor cu handicap la nivelul județului Alba.

Potrivit conducerii CJ Alba, acest proiect va crea circa 50 de locuri de muncă, într-o zonă cu o rată ridicată a șomajului.

Motivația ce însoțește amendamentul la proiectul de hotărâre:

“Având în vedere Hotărârea Guvernului României nr. 30/2013 prin care a fost aprobată prelungirea acordului de împrumut dintre România și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare destinat finanțării Proiectului pentru incluziune socială, se impune suplimentarea bugetului pentru Direcția Generală de Sistență Socială Alba cu suma de 350.000 de lei pentru finanțarea lucrărilor la Centrul de Îngrijire și Asistență Baia de Arieș, obiectiv cuprins în proiectul “restructurarea sistemului de servicii acordate persoanelor cu handicap la nivelul județului Alba.”

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...