Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Centrele de impozite și taxe din întreaga țară și-au deschis porțile: Cum poți achita dările

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Centrele de impozite și taxe din întreaga țară și-au deschis porțile: Cum poți achita dările

În prima zi oficială de muncă din noul an, 2024, românii din întreaga țară , au inceput să se îndrepte spre centrele de impozite și taxe pentru a-și achita obligațiile fiscale pentru anul în curs.

Cei care aleg să-și achite dările până pe 31 martie 2024 vor beneficia de o reducere de zece la sută, încurajând astfel contribuabilii să-și îndeplinească obligațiile fiscale într-un interval de timp mai scurt.

Cozi de zeci de persoane s-au format la centrele de impozite și taxe din diverse localități, iar atmosfera a fost marcată de grabă și dorința de a scăpa de datorii. Însă, pe lângă varianta tradițională de plată, există și alternative moderne și rapide, cum ar fi plata la aparatele de tip SelfPay sau online pe site-urile instituțiilor de specialitate.

Aparatele sunt prezente în peste 10.000 de stații de plată din mai mult de 1.000 de localități din țară, oferă o alternativă mai eficientă și comodă pentru contribuabili. Acestea pot fi găsite în magazine importante, dar și în centre comerciale, piețe, benzinării, sedii de bancă și instituții publice.

Citește și: Rate mai mici pentru români în 2024: Cine sunt cei care vor beneficia de scăderi ale ROBOR și IRCC

Procesul de plată la aceste aparate este simplu. Utilizatorii trebuie doar să selecteze orașul sau sectorul în care locuiesc și să introducă codul numeric personal al titularului de contract. Pe ecran, va apărea detaliul sumei de plată, iar plata se poate efectua atât în numerar, cât și cu cardul bancar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Plata pensiilor pentru luna mai devansată. Pensiile se plătesc înainte de Paște

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pensii 2024 | Plata pensiilor pentru luna mai devansată. Pensiile se plătesc înainte de Paște Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, anunță faptul că pensiile vor fi plătite înaintea sărbătorilor pascale. În acest sens, Casa Națională de Pensii urmează să vireze, până pe 30 aprilie, fondurile către Poșta Română și către băncile comerciale. De asemenea, Guvernul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea