Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cel mai căutat interlop din Alba, Raul Hancheș zis Pricu, reținut la frontieră după ce a anunțat pe Facebook că se predă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cel mai cunoscut interlop din județul Alba, Raul Hancheș zis Pricu, urmărit internațional de șapte ani, a fost reținut de polițiștii de frontieră din Arad, după ce în urmă cu câteva zile a scris pe contul său de Facebook că se va preda.  

Surse oficiale au confirmat, vineri, pentru ziarulunirea.ro, că Raul Hancheș, condamnat de Curtea de Apel Alba Iulia la sfârșitul lunii februarie la cinci ani și șase luni se închisoare pentru proxenetism, a fost reținut de polițiștii de frontieră din Arad. Pe numele său a fost emis mandat european de arestare preventivă şi mandat de urmărire internaţională.

”Raul Hancheș este, în prezent, încarcerat în Penitenciarul din Arad”, au declarat surse judiciare pentru ziarulunirea.ro.

Pricu a postat în 14 martie un mesaj pe contul său de Facebook în care a precizat că se va preda.

Sunt sătul să tot fug și voi să nu mă găsiți. Așa că m-am hotărât să vin acasă. Să știe lumea că vin acasă, nu să văd la știri că am fost prins. Dreptatea nu mi-o dă nimeni, mi-o fac eu”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook. La sfârștiul lunii februarie, Pricu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Alba Iulia la 5 ani şi 6 luni de închisoare, în dosarul ”Prostituate pentru VIP-uri”.

Reamintim că Pricu a părăsit România împreună cu soția sa cam pe la mijlocul anului 2010, chiar înainte de reținerile efectuate de poliţiştii şi procurorii din Alba în dosarul ”Prostituate pentru VIP-uri”. Până în prezent a fost judecat și condamnat în lipsă în câteva dosare, iar în acest timp el a postat pe contul său de Facebook poze făcute ba în Turcia, ba în Spania și a avut chiar un ”check in” în localitatea Frisco din Texas, unde spunea că a participat la un meci de fotbal.

Majoritatea inculpaţilor în dosarul ”Prostituate pentru VIP-uri” au fost condamnaţi la închisoare cu executare, decizia Curţii de Apel Alba Iulia fiind definitivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea