Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Cei mai mari, şi cei mai tari… la fotbal

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Azi, 11 aprilie, la Liceul Teoretic Teiuş va avea loc festivitatea de premiere a câştigătorilor campionatului de fotbal în sală, organizat în fiecare primăvară de elevii unităţii liceale conduse de prof. Octavian Rusu, ne-a declarat prof. Romina Pop, purtătorul de cuvânt al liceului. În acest an, partidele s-au desfăşurat săptămâna trecută, sub îndrumarea profesorului de sport Răzvan Rusu. La finalul competiţiei, clasamentul este următorul: 1. clasa a XII-a Real, 2. clasa a X-a Uman, 3. clasa a XI-a Uman. Felicitări tinerilor fotbalişti şi profesorilor implicaţi! (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Avântul Reghin – CSM Unirea Alba Iulia 3-1 (0-0), în penultima rundă din play-out | „Alb-negrii”, la primul eșec din 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Deja campioană a play-out-ului, CSM Unirea Alba Iulia a pierdut primul meci din 2024, 1-3 (0-0), în deplasare cu Avântul Reghin, în penultimul meci al sezonului. Albaiulienii au deschis scorul, dar Avântul a întors rezultatul și a câștigat, toate golurile fiind marcate în ultima jumătate de oră, de jucători intrați în actul secund. În „orașul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea