Rămâi conectat

Curier Județean

Cei mai buni elevi din Cugir , premiaţi la“Gala performerilor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Din dorința de a asigura o cât mai bună vizibilitate celor care fac cinste învăţământului cugirean, încât să fie cunoscuţi opiniei publice, dincolo de mediul şcolar, de cercul familiei şi al rudelor, administrația publică din Cugir organizează și de această dată ,,Gala Performerilor.

cugir eleviEvenimentul de anul acesta se va desfășura duminică, începând cu ora 17.50, pe scena amenajată în apropierea Bisericii ,,Adormirea Maicii Domnului’’, (în apropierea Bradului de Crăciun). Aici vor fi premiați cei mai buni dintre cei buni și anume, 37 de elevi care s-au clasat pe primele trei locuri la etapele naţionale şi judeţene ale olimpiadelor şcolare., dar și cei 30 de profesori care s-au ocupat de pregătirea acestora. Lor li se vor oferi premii în bani, dulciuri și diplome din partea administrației locale.

Rezultatele lor sunt imortalizate în ,,Catalogul Performerilor’’, o publicație realizață de către primărie, din dorința de a consemna realizările acestor elevi deosebiți si a le face cunoscute comunității locale.

Legat de acest eveniment, primarul Adrian Teban a dorit să transmită următorul mesaj: ,,În numele meu personal şi al administraţiei locale, doresc să transmit întreaga apreciere performerilor şi profesorilor lor, să-i felicit şi să le urez succes în nobila misiune de a se lupta în continuare, pentru a fi cei mai buni dintre cei mai buni!

De amintit că tot duminică, de la ora 17.00, pe aceeași scenă vor evolua Trupa ,,Amurg,, și Daniel Olaru, iar de la ora 18.30 va susține un recital de colinde, solistul Vasile Palfi.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea