Cei mai buni elevi din Cugir , premiaţi la“Gala performerilor”

Din dorința de a asigura o cât mai bună vizibilitate celor care fac cinste învăţământului cugirean, încât să fie cunoscuţi opiniei publice, dincolo de mediul şcolar, de cercul familiei şi al rudelor, administrația publică din Cugir organizează și de această dată ,,Gala Performerilor.

cugir eleviEvenimentul de anul acesta se va desfășura duminică, începând cu ora 17.50, pe scena amenajată în apropierea Bisericii ,,Adormirea Maicii Domnului’’, (în apropierea Bradului de Crăciun). Aici vor fi premiați cei mai buni dintre cei buni și anume, 37 de elevi care s-au clasat pe primele trei locuri la etapele naţionale şi judeţene ale olimpiadelor şcolare., dar și cei 30 de profesori care s-au ocupat de pregătirea acestora. Lor li se vor oferi premii în bani, dulciuri și diplome din partea administrației locale.

ELIT

Rezultatele lor sunt imortalizate în ,,Catalogul Performerilor’’, o publicație realizață de către primărie, din dorința de a consemna realizările acestor elevi deosebiți si a le face cunoscute comunității locale.

Legat de acest eveniment, primarul Adrian Teban a dorit să transmită următorul mesaj: ,,În numele meu personal şi al administraţiei locale, doresc să transmit întreaga apreciere performerilor şi profesorilor lor, să-i felicit şi să le urez succes în nobila misiune de a se lupta în continuare, pentru a fi cei mai buni dintre cei mai buni!

Mihail David - 2020

De amintit că tot duminică, de la ora 17.00, pe aceeași scenă vor evolua Trupa ,,Amurg,, și Daniel Olaru, iar de la ora 18.30 va susține un recital de colinde, solistul Vasile Palfi.

(C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...