Rămâi conectat

Curier Județean

Cei mai buni elevi din Cugir , premiaţi la“Gala performerilor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Din dorința de a asigura o cât mai bună vizibilitate celor care fac cinste învăţământului cugirean, încât să fie cunoscuţi opiniei publice, dincolo de mediul şcolar, de cercul familiei şi al rudelor, administrația publică din Cugir organizează și de această dată ,,Gala Performerilor.

cugir eleviEvenimentul de anul acesta se va desfășura duminică, începând cu ora 17.50, pe scena amenajată în apropierea Bisericii ,,Adormirea Maicii Domnului’’, (în apropierea Bradului de Crăciun). Aici vor fi premiați cei mai buni dintre cei buni și anume, 37 de elevi care s-au clasat pe primele trei locuri la etapele naţionale şi judeţene ale olimpiadelor şcolare., dar și cei 30 de profesori care s-au ocupat de pregătirea acestora. Lor li se vor oferi premii în bani, dulciuri și diplome din partea administrației locale.

Rezultatele lor sunt imortalizate în ,,Catalogul Performerilor’’, o publicație realizață de către primărie, din dorința de a consemna realizările acestor elevi deosebiți si a le face cunoscute comunității locale.

Legat de acest eveniment, primarul Adrian Teban a dorit să transmită următorul mesaj: ,,În numele meu personal şi al administraţiei locale, doresc să transmit întreaga apreciere performerilor şi profesorilor lor, să-i felicit şi să le urez succes în nobila misiune de a se lupta în continuare, pentru a fi cei mai buni dintre cei mai buni!

De amintit că tot duminică, de la ora 17.00, pe aceeași scenă vor evolua Trupa ,,Amurg,, și Daniel Olaru, iar de la ora 18.30 va susține un recital de colinde, solistul Vasile Palfi.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

80 de șoferi testați de polițiștii din Alba pentru alcool și droguri, prin intermediul aplicației eDAC: Amenzi de peste 37.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

80 de șoferi testați de polițiștii din Alba pentru alcool și droguri, prin intermediul aplicației eDAC: Amenzi de peste 37.000 de lei În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea