Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cea mai mare enigmă din politica județului Alba: Cum arată candidatul PSD la Primăria Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cea mai mare enigmă din politica județului Alba: Cum arată candidatul PSD la Primăria Alba Iulia

Potrivit surselor ziarulunirea.ro, aseară la o oră târzie, PSD Alba și-a desemnat candidatul care va intra în cursa pentru primăria Alba Iulia. Potrivit acelorași surse, pentru o candidatură la Primăria Alba Iulia, s-au vehiculat numele: Bogdan Medrea – președintele organizației municipale, Daniel Zdrânc și Alin Stanciu.

După încercarea ratată a PSD Alba de a scăpa de o candidatură la primăria Alba Iulia, mai precis după negocierile eșuate cu ALDE, Bogdan Lazăr refuzând o alianță cu social democrații din județ, se pare că aseară Alin Stanciu a fost desemnat candidatul partidului care ar trebui să-i „cucerească” pe albaiulieni.

Una dintre cele mai mari enigme pentru presă, credem că și pentru mulți membri și simpatizanți PSD, ca să nu amintim de albaiulieni și o întrebare legitimă care se pune: cine este și cum arată candidatul PSD la Primăria Alba Iulia?

Pe ultima sută de metri PSD Alba Iulia a lansat în cursa pentru Primăria Alba Iulia un ilustru necunoscut, cercetările sociologice arătând că „roșii” se îndreaptă la Alba Iulia spre un scor apropiat de un minim istoric. Tergiversarea, desemnarea cu întârziere a candidatului s-ar putea să îî coste mult pe PSD-iști, mare parte din electoralul lor migrând spre USR-PLUS și Gabriel Pleșa.

Iată că, după luni de așteptare, una dintre cele mai mari enigme din politica județului Alba s-ar putea să-și fi găsit rezolvarea, sau cel puțin așa credem noi?


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea