Cea mai mare enigmă din politica județului Alba: Cum arată candidatul PSD la Primăria Alba Iulia

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Cea mai mare enigmă din politica județului Alba: Cum arată candidatul PSD la Primăria Alba Iulia

Potrivit surselor ziarulunirea.ro, aseară la o oră târzie, PSD Alba și-a desemnat candidatul care va intra în cursa pentru primăria Alba Iulia. Potrivit acelorași surse, pentru o candidatură la Primăria Alba Iulia, s-au vehiculat numele: Bogdan Medrea – președintele organizației municipale, Daniel Zdrânc și Alin Stanciu.

După încercarea ratată a PSD Alba de a scăpa de o candidatură la primăria Alba Iulia, mai precis după negocierile eșuate cu ALDE, Bogdan Lazăr refuzând o alianță cu social democrații din județ, se pare că aseară Alin Stanciu a fost desemnat candidatul partidului care ar trebui să-i „cucerească” pe albaiulieni.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Una dintre cele mai mari enigme pentru presă, credem că și pentru mulți membri și simpatizanți PSD, ca să nu amintim de albaiulieni și o întrebare legitimă care se pune: cine este și cum arată candidatul PSD la Primăria Alba Iulia?

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Pe ultima sută de metri PSD Alba Iulia a lansat în cursa pentru Primăria Alba Iulia un ilustru necunoscut, cercetările sociologice arătând că „roșii” se îndreaptă la Alba Iulia spre un scor apropiat de un minim istoric. Tergiversarea, desemnarea cu întârziere a candidatului s-ar putea să îî coste mult pe PSD-iști, mare parte din electoralul lor migrând spre USR-PLUS și Gabriel Pleșa.

Iată că, după luni de așteptare, una dintre cele mai mari enigme din politica județului Alba s-ar putea să-și fi găsit rezolvarea, sau cel puțin așa credem noi?

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419