Rămâi conectat

Actualitate

Cea mai accesibilă aplicație de pontaj online dezvoltată de o echipă de tineri antreprenori din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aplicația de pontaj online iFlow a fost dezvoltată din dorința de a simplifica procesul de administrare personal.

„După un an de la lansare, suntem mândri de evoluția soft-ului. Am fost atenți la clienții noștri și ne-am concentrat să găsim soluții pentru problemele frecvent întâlnite în departamentul HR.

În urma feedback-ului primit, am implementat funcții noi în aplicație și am tradus-o în limba engleză. Îmbunătățim softul de pontaj & HR constant, dar prioritatea numărul unu pentru noi este să menținem iFlow o aplicație ușor de folosit”. Marius P. – co-fondator.

Află din rândurile de mai jos care sunt cele mai noi funcționalități adăugate în iFlow.

Adaugi rapid angajații in aplicație

Iți ia mai puțin de cinci minute să-ți configurezi contul iFlow si să-l populezi cu angajați, împreună cu toate datele acestora. Funcția de „Import angajați” te ajută să faci acest lucru prin completarea unui singur fișier. Toate informațiile despre angajați pe care decizi să le completezi sunt adăugate in aplicație printr-un simplu click.

Rapoarte, cereri și adeverințe personalizate

În aplicația iFlow găsești o serie de rapoarte și documente predefinite pentru angajați, completate automat cu toate datele necesare. Dar, cum bine știi, fiecare companie are propriul șablon pentru aceste documente. iFlow însă, îți oferă flexibilitatea de care ai nevoie prin crearea propriilor tipuri de documente completate automat.

Companiile care oferă angajaților telefon, mașina de serviciu, sau latop pot folosi raportul cu câmpuri personalizate pentru a păstra evidentă într-un mod cât mai simplu.

Business-urile de succes sunt mereu cu un pas înaintea competiției! Poți reuși acest lucru când ai acces în timp real la toate datele privind resursele umane din compania ta.

Pontaj zilnic la minut prin funcția punch in / punch out

Aplicația are funcția de intrare/ieșire accesibilă de pe telefon, tableta sau PC/laptop și preia locația exactă de unde s-a făcut pontarea. Dacă dorești să știi exact ora de intrare/ieșire a angajaților tăi, iFlow este soluția. De asemenea, aplicația iFlow este integrată și cu sistemele de control acces, unde pontajul se realizează pe bază de cartele RFID.

Raportul de pontaj exact așa cum ai nevoie

Flexibilitatea este o caracteristică importantă a aplicației de pontaj iFlow. De aceea, există trei modalități prin care poți alege să-ți fie calculată foaia de pontaj:

1. Pontaj pe baza programului de lucru planificat – acesta îți va afișa și calcula orele lucrate de angajați pe baza programului de lucru setat de tine pentru fiecare angajat. Această foaie de pontaj include și toate tipurile de evenimente, ex: concediu, ore suplimentare, delegații etc.

Sfat: Acest tip de pontaj este foarte util pentru companiile cu un program de lucru fix, de exemplu: munca de birou, domeniul IT etc.
2. Pontaj pe baza prezenței reale – acest pontaj va afișa și va calcula timpul efectiv lucrat de către angajații tăi. Este un pontaj la minut, deoarece înregistrează timpul din momentul în care angajatul s-a pontat la intrare și la ieșire. Iar orele suplimentare sunt calculate automat.

Sfat: Foarte util pentru companiile din domeniile de producție și fabricare, prelucrare și în general pentru companiile medii sau mari.
3. Pontaj pe baza schimburilor predefinite – acest tip de pontaj va afișa simbolurile schimburilor și se poate utiliza ca o planificare a programului de lucru. Totodată, acest raport este util și angajaților. Ei vor rămâne mereu informați despre turele și schimburile de muncă alocate.

Sfat: Foarte util pentru companii cu mulți angajați, fabrici, dar și pentru domeniul hotelier și al restaurantelor.

Orele suplimentare calculate automat

Cine prelucrează foile de pontaj știe cât de greu este să calculezi orele suplimentare manual pentru un număr mare de angajați. Pentru cei care nu știu, să-i mulțumiți angajatei sau angajatului care face toate aceste calcule. Este greu! Aplicația iFlow vine în ajutorul angajatului de la HR și în sprijinul administratorului companiei, prin calculul automat al orelor suplimentare.

Aplicația calculează automat orele suplimentare, astfel: diferența dintre numărul total de ore lucrătoare pe o perioadă de o lună de zile și totalul orelor muncite de către angajați, în aceeași perioadă de timp.

Astfel vei ști câte ore suplimentare sunt plătite și cât timp liber trebuie să oferi angajaților. Realizarea și planificarea programului de lucru pentru luna următoare se face foarte simplu. Fără să fie nevoie să cauți prin dosare și hârtii.

Beneficii angajator: Economisești bani prin reducerea greșelilor de calcul și prin evitarea unor amenzi pentru depășirea numărului total de ore suplimentare permise pentru fiecare angajat.

Beneficii angajat/a HR: Reduci timpul de lucru cu cel puțin 60% prin automatizarea acestor procese și eviți a fi tras/a la răspundere pentru eventualele greșeli.

iFlow se integrează cu softurile utilizate în compania ta

iFlow se integrează printr-un API Key cu software-ul tău de salarii, astfel încât tot procesul de salarizare să nu mai dureze 4-5 zile. API Key-ul nu este limitat la un anumit soft de salarii. Se pot realiza integrări și cu alte produse software utilizate de către compania ta, pentru a elimina complet foile și procesele manuale. În curând va fi disponibilă o integrare între iFlow și REVISAL, cu ajutorul căreia vei transfera rapid datele angajaților acestora în aplicație.

De ce iFlow?
Beneficiile majore pe care le au utilizatorii iFlow sunt reprezentate de accesul în timp real în aplicație pentru un număr nelimitat de utilizatori, reducerea de peste 90% a greșelilor din foaia de pontaj și a timpului consumat cu aceste activități.

iFlow se află în plin proces de dezvoltare, iar clienții aplicației se bucură lunar de noi funcționalități adăugate. Citește câteva dintre părerile utilizatorilor iFlow accesând pagina testimoniale.

sursa: ziare.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea