Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

Ce vrea un bărbat în pat?

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Odată cu înaintarea în vârstă, testosteronul intră în declin, mentalităţile se schimbă, iar preferinţele sexuale ale bărbaţilor se modifică şi ele în consecinţă. Aşadar, află ce vrea un bărbat în pat, în funcţie de vârsta lui!
l18-25 de ani
La vârsta aceasta, aşa cum are nevoie de aer, aşa are nevoie şi de sex. Cum să-i provoci erecţia: arată-i un decolteu adânc, întreabă-l dacă vrea bere când se uită la meci… nici nu e nevoie de atingeri! Ce fel de sex îl aduce la orgasm: nu contează că e lent, că e rapid, că e în pat sau pe tavan, sex să fie!
l25-30 de ani
Cinci, şase orgasme pe săptămână i se par suficiente.Cum să-i provoci erecţia: în apropierea vârstei de 30 de ani, bărbaţii remarcă faptul că nu mai au erecţii spontane, aşa că vor avea nevoie uneori şi de o atingere bine plasată ca să se ridice la înălţimea aşteptărilor.
l30-35 de ani
Cât de des vrea să facă sex: 3 ori pe săptămână este media clasică la care şi-ar dori bărbaţii de această vârstă să facă sex. Provoacă-l într-un mod indecent, purtând o lenjerie sexy sau când vă aflaţi undeva în public, ca să-i stârneşti interesul. Bărbaţii trecuţi de 30 de ani sunt atraşi de sexul în locuri semipublice, cum ar fi pe plajă, în curte, pe o bancă în parc, noaptea târziu. Aceştia adoră escapadele şi senzaţia că fac ceva interzis.
l35-45 de ani
Dacă face sex o dată pe săptămână, se va declara mulţumit, dar are nevoie şi de perioade în care să facă sex mai des. Este vârsta la care bărbaţii au deja o relaţie de lungă durată şi îşi doresc ca sexul să unifice şi mai tare relaţia. Sunt conştienţi că viaţa sexuală este foarte importantă pentru ca cei doi parteneri să rămână îndrăgostiţi unul de celălalt. În pat, vor pune mai mult accent pe conexiunea emoţională şi vor simţi nevoia să facă dragoste, nu sex cu iubita/soţia lor. Ce fantezii sexuale să-i împlineşti: învaţă tehnici de sex tantric, leagă-l la ochi, joacă-te cu simţurile lui.
l45-55 de ani
Cât de des vrea să facă sex: acest bărbat are perioade în care ar face sex şi zilnic, dar şi perioade de câteva săptămâni în care se poate lipsi de actul sexual. În această categorie de vârstă apar multe probleme fizice, care fac actul sexual mai dificil de realizat. De aceea, după 45 de ani bărbaţii au nevoie de multă atenţie în timpul sexului. Preferă sexul condimentat cu fantezii erotice. Producătorii de sex shop-uri spun că cei mai fideli clienţi ai lor sunt bărbaţii trecuţi de 45 de ani. La această vârstă un bărbat simte nevoia de stimulente puternice, pentru a se bucura de sex. Dacă e deschis la minte, va apela la jucăriile erotice care să-i îmbunătăţească prestaţia în pat.
lCategoria  +55 de ani
Cât de des vrea să facă sex: totul depinde de starea lui fizică şi mentală. Stimularea mentală devine vitală pentru ca bărbatul să obţină o erecţie. Aşa că ar fi cazul să-i abordezi cu propuneri pline de fantezie. Orgasmul nu mai este o prioritate pentru acest bărbat. Preferă să experimenteze tot ce n-a apucat în tinereţe, cu o femeie tânără şi atrăgătoare, pe care să o satisfacă aşa cum un bărbat tânăr nu ştie. Ce fantezii sexuale să-i împlineşti: jocurile erotice, cum ar fi cele pe roluri, tu să fii stăpâna, iar el sclavul, sau invers, îl atrag enorm. Şi stimularea vizuală contează, aşa că ar vrea să se uite cu soţia la filme pentru adulţi sau să o vadă îmbrăcată în costume provocatoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Accident rutier pe Calea Moților în Alba Iulia. O mașină cu numere de Sibiu s-a aruncat într-o mașină staționată cu avariile pornite

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Accident rutier pe Calea Moților în Alba Iulia. O mașină cu numere de Sibiu s-a aruncat într-o mașină staționată cu avariile pornite Un accident s-a petrecut în miercuri, 1 mai, în jurul orei 12:00, pe Calea Moților. O mașină marca Suzuki cu numere de Sibiu s-a aruncat direct într-o mașină staționată cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea