Rămâi conectat

Ştirea Ta

Ce vor femeile şi nu pot obţine

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În mirajul unei vieţi perfecte ne facem liste peste liste în care trasăm pe scurt ce ne dorim de la viaţă. Din păcate însă sunt lucruri pe care nu le vom obţine, acestea rămânând doar un vis… Care sunt acestea?
lDragoste ca la început – De mici credem că pentru fiecare dintre noi există un prinţ, care vine pe cal alb sau într-o maşină ultimul tip şi cu care trăim până la adânci bătrâneţi. E mai bine să nu credem în poveşti la modul ăsta pentru a nu fi dezamăgite. E mai bine să nu faci planuri, e bine să nu-ţi creezi un tablou perfect al vieţii de cuplu, e bine pentru că poate naşte alte poveşti mai realiste şi nu clişee.
lNumai rochii haute-couture – Cele mai exclusiviste rochii sunt cele haute-couture. Numărul femeilor care îşi cumpără astfel de creaţii sunt sub 100 pe tot globul, însă le admirăm şi e ideal să ai ţinute create special pentru tine de nume importante din moda internaţională. Dar… dacă nu ai descoperit o mică mină de diamante pe care să le dai în schimbul acestor rochii, e inutil.
lSă nu i se golească niciodată cardul – Cât de frumos ar fi să avem mereu cardul plin. Niciodată să nu ai teama de a ţi se goli. Da, prea frumos ca să fie adevărat chiar şi pentru cele care dispun în prezent de un card fără limită, dar nu ştiu dacă va fi pentru totdeauna.
lSă fie mereu tinere şi frumoase – “Tinereţea e timpul de a învăţa înţelepciunea, bătrâneţea e timpul de a o aplica” (Jean Jacques Rousseau). De ce ne dorim atât de tare să ne furăm anumite momente ale vieţii? Fiecare rid marchează un moment al vieţii, cu bune şi cu rele, dar care a contribuit la ceea ce suntem. Frumuseţea e interpretabilă, trebuie doar să-i găsim sensul şi să nu ne mai creăm idealuri.
lSă citească gândurile bărbaţilor – Cât de frumos ar fi? O variantă feminină a filmului “Ce vor femeile”, în care să jucăm în viaţa de zi cu zi rolul lui Mel Gibson, Nick Marchall. Nu cred că e o idee tocmai bună, e o povară mult prea grea, e dureros să ştii ce gândeşte un om. Dar ar fi ideal măcar aşa din când în când să putem citi un gând ascuns…
lSă aibă capacitate de prezicător – Ar fi perfect să ştim dinainte ce se întâmplă dacă luăm o decizie sau nu? Păi atunci viaţa ar fi banală şi nu am mai trăi momentele cu intensitate. Unde ar fi spontaneitatea atunci? No way… mai bine nu.
lSă evadeze la polul opus, de fiecare dată când se simte obosită – Ce frumos ar fi ca după o zi în care a muncit femeia să poată zbura până la polul opus ca să îşi limpezească gândurile, să nu aibă telefoane, internet, nimeni să nu o cunoască şi să se izoleze în linişte măcar pentru câteva minute, ore. Pentru că aşa ceva nu e posibil am putea totuşi să ne facem un loc al nostru, în apropiere de casă…
lSă aibă un corp perfect fără să ţină dietă şi fără să facă sport – Slabă poţi fi, dacă metabolismul tău e un atlet în continuă mişcare, dar ideal, nu? Orice organism resimte cu ce îl alimentezi şi cum îl antrenezi să fie, aşa că nu va fi ideal dacă nu ai grijă de el.
lSă aibă o echipă de specialişti în frumuseţe – Oameni care să fie gata când te trezeşti să te transforme într-un star cât ai zice “peşte”. Nu mai visa! Eşti şi tu capabilă să te transformi, trebuie doar să ai voinţă.
lSă îşi schimbe garderoba după fiecare purtare – Dacă nu sunt de unică folosinţă, de ce ai face atât de multă pierdere de material. Se pot face combinaţii extrem de spectaculoase între elementele vestimentare, îţi trebuie doar puţină rabdare. Mai mult, moda are un ciclu care suferă mici schimbări în timp, de aceea, poţi arunca valori.
lSă fie perfectă – Chiar ai putea duce această povară? Toată lumea va aştepta să fii perfectă şi nu ţi se va permite să greşeşti. Şi cum a greşi e omeneşte, e clar că trebuie să admitem acest lucru şi să ne bucurăm că avem din ce învăţa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția Dacă până nu demult Alba Iulia era ”împânzită” de giratorii, odată cu dispariția lor în urma lucrărilor de mobilitate, șoferii din Alba se pare că au dat uitării regulile de circulație și prioritățile în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea