Rămâi conectat

Ştirea Ta

Ce vor femeile şi nu pot obţine

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În mirajul unei vieţi perfecte ne facem liste peste liste în care trasăm pe scurt ce ne dorim de la viaţă. Din păcate însă sunt lucruri pe care nu le vom obţine, acestea rămânând doar un vis… Care sunt acestea?
lDragoste ca la început – De mici credem că pentru fiecare dintre noi există un prinţ, care vine pe cal alb sau într-o maşină ultimul tip şi cu care trăim până la adânci bătrâneţi. E mai bine să nu credem în poveşti la modul ăsta pentru a nu fi dezamăgite. E mai bine să nu faci planuri, e bine să nu-ţi creezi un tablou perfect al vieţii de cuplu, e bine pentru că poate naşte alte poveşti mai realiste şi nu clişee.
lNumai rochii haute-couture – Cele mai exclusiviste rochii sunt cele haute-couture. Numărul femeilor care îşi cumpără astfel de creaţii sunt sub 100 pe tot globul, însă le admirăm şi e ideal să ai ţinute create special pentru tine de nume importante din moda internaţională. Dar… dacă nu ai descoperit o mică mină de diamante pe care să le dai în schimbul acestor rochii, e inutil.
lSă nu i se golească niciodată cardul – Cât de frumos ar fi să avem mereu cardul plin. Niciodată să nu ai teama de a ţi se goli. Da, prea frumos ca să fie adevărat chiar şi pentru cele care dispun în prezent de un card fără limită, dar nu ştiu dacă va fi pentru totdeauna.
lSă fie mereu tinere şi frumoase – “Tinereţea e timpul de a învăţa înţelepciunea, bătrâneţea e timpul de a o aplica” (Jean Jacques Rousseau). De ce ne dorim atât de tare să ne furăm anumite momente ale vieţii? Fiecare rid marchează un moment al vieţii, cu bune şi cu rele, dar care a contribuit la ceea ce suntem. Frumuseţea e interpretabilă, trebuie doar să-i găsim sensul şi să nu ne mai creăm idealuri.
lSă citească gândurile bărbaţilor – Cât de frumos ar fi? O variantă feminină a filmului “Ce vor femeile”, în care să jucăm în viaţa de zi cu zi rolul lui Mel Gibson, Nick Marchall. Nu cred că e o idee tocmai bună, e o povară mult prea grea, e dureros să ştii ce gândeşte un om. Dar ar fi ideal măcar aşa din când în când să putem citi un gând ascuns…
lSă aibă capacitate de prezicător – Ar fi perfect să ştim dinainte ce se întâmplă dacă luăm o decizie sau nu? Păi atunci viaţa ar fi banală şi nu am mai trăi momentele cu intensitate. Unde ar fi spontaneitatea atunci? No way… mai bine nu.
lSă evadeze la polul opus, de fiecare dată când se simte obosită – Ce frumos ar fi ca după o zi în care a muncit femeia să poată zbura până la polul opus ca să îşi limpezească gândurile, să nu aibă telefoane, internet, nimeni să nu o cunoască şi să se izoleze în linişte măcar pentru câteva minute, ore. Pentru că aşa ceva nu e posibil am putea totuşi să ne facem un loc al nostru, în apropiere de casă…
lSă aibă un corp perfect fără să ţină dietă şi fără să facă sport – Slabă poţi fi, dacă metabolismul tău e un atlet în continuă mişcare, dar ideal, nu? Orice organism resimte cu ce îl alimentezi şi cum îl antrenezi să fie, aşa că nu va fi ideal dacă nu ai grijă de el.
lSă aibă o echipă de specialişti în frumuseţe – Oameni care să fie gata când te trezeşti să te transforme într-un star cât ai zice “peşte”. Nu mai visa! Eşti şi tu capabilă să te transformi, trebuie doar să ai voinţă.
lSă îşi schimbe garderoba după fiecare purtare – Dacă nu sunt de unică folosinţă, de ce ai face atât de multă pierdere de material. Se pot face combinaţii extrem de spectaculoase între elementele vestimentare, îţi trebuie doar puţină rabdare. Mai mult, moda are un ciclu care suferă mici schimbări în timp, de aceea, poţi arunca valori.
lSă fie perfectă – Chiar ai putea duce această povară? Toată lumea va aştepta să fii perfectă şi nu ţi se va permite să greşeşti. Şi cum a greşi e omeneşte, e clar că trebuie să admitem acest lucru şi să ne bucurăm că avem din ce învăţa.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea Ta

FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Ca la ușa cortului: Locul de joacă din cartierul ”Lumea Nouă”, un adevărat pericol pentru cei mici

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Ca la ușa cortului: Locul de joacă din cartierul ”Lumea Nouă”, un adevărat pericol pentru cei mici

Locul de joacă din cartierul ”Lumea Nouă” din Alba Iulia, cândva nou și proaspăt, arată acum de parcă ar fi trecut un uragan pe lângă el.

Pentru început, multe dintre elementele de joacă prezintă zgârieturi și zone ascuțite, ceea ce poate duce la răniri, în cazul în care copiii cad sau alunecă pe ele. În plus, unele dintre aceste elemente, cum ar fi leagănele și balansoarul, nu mai funcționează corect, ceea ce poate duce la accidente grave. De asemenea, pe alocuri există multe zone de metal care sunt ruginite.

Elit - Gustul Desăvârșit

Din imaginile transmise de unul dintre cititorii ziarulunirea.ro, se poate vedea cum gardurile au fost scoase din pământ și rupte, iar cele care au avut norocul de a mai sta în picioare au și-au găsit alte ”întrebuințări”, cum ar fi uscător de rufe al cetățenilor din zonă.

Situația nu este una neobișnuită în zonă, nefiind prima dată când se semnalează distrugeri ale locului de joacă.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| RER Vest, firmă de colectare sau împrăștiere a gunoiului la Sebeș? „Toată strada Mihai Eminescu este plină cu gunoi. Mulțumim!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

RER Vest, firmă de colectare sau împrăștiere a gunoiului la Sebeș? „Toată strada Mihai Eminescu este plină cu gunoi. Mulțumim!”

Modul în care sunt colectate, pe o stradă din Sebeș, deșeurile de către angajații firmei de salubritate RER Vest a fost surprins pe camera unui localnic.

Imaginile cu felul în care arată strada după ce au trecut gunoierii pe acolo au fost făcute publice în mediul online.

„Așa se colectează gunoiul în Sebeș de către firma de salubrizare. Ceea ce vedeți în poze este ce a rămas în urma lor dupa ce au golit pubelele, toată strada Mihai Eminescu este plină cu gunoi. Mulțumim!”, a scris omul pe Facebook.

Elit - Gustul Desăvârșit

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Patru ciute au coborât în zona Schitului din Alba Iulia: Animalele, nederanjate de oamenii din preajmă

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Patru ciute au coborât în zona Schitului din Alba Iulia: Animalele, nederanjate de oamenii din preajmă

Un cititor ziarulunirea.ro a trimis o filmare în care se pot observa mai multe ciute, în zona schitului din Alba Iulia, lângă viitoarea clădire Maria Beatrice.

Înregistrarea a fost realizată în mijlocul zilei, când ciutele se plimbau liniștite prin zonă.

Elit - Gustul Desăvârșit

Potrivit specialiștilor în fauna sălbatică, ciutele sunt animale sălbatice și se întâlnesc mai des în zonele cu păduri și pajiști, dar și în parcuri și grădini. Ele pot ajunge la o viteză de până la 80 km/h și pot sări peste obstacole înalte de până la 2,5 metri.

Această filmare este o dovadă a faptului că, în ciuda dezvoltării urbane, încă mai există zone verzi în care animalele sălbatice pot trăi în siguranță.

Este important să respectăm natura și să protejăm habitatul animalelor sălbatice, astfel încât acestea să poată continua să trăiască în libertate și să-și îndeplinească rolul important în ecosistemul nostru.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare