Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Ce se ascunde în spatele „independentului” Mugurel Sârbu?

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bătălia pentru Primăria Sebeş. Municipiul Sebeş este cel mai important pol economic al judeţului Alba, cu un potenţial imens, financiar, comercial dar şi din punct de vedere al tradiţiilor istorice şi culturale. Ca să nu mai vorbim de imensul potenţial turistic ce se conturează în zona Văii Sebeşului. Firesc deci ca bătălia pentru fotoliul de primar al unei asemenea urbe să fie la cel mai înalt nivel, cea mai cruntă şi mai dură, cu multe lovituri sub centură. Aşa de exemplu, am aflat din surse aproape sigure, că domnul Liviu Mugurel Sârbu va candida „independent” dar cu sprijinul  USL, el întâlnindu-se cu domnul Victor Ponta şi cu domnul Teodor Atanasiu, având în vedere slaba influenţă a dr. Ioan Dîrzu în cadrul Uniunii social-liberale din judeţul Alba. „Independenţa” aceasta îi va aduce lui Mugurel Sârbu şi o parte din voturile PDL Sebeş, fărâmiţat şi frământat de bătălia cu viceprimarul Adrian Bogdan. În acest mod, candidatului USL la Primăria Sebeş, Alexandru Dăncilă i se va interzice să-şi depună candidatura astfel că el va fi sacrificat electoral.
Tot pe surse circulă informaţia că Alexandru Dăncilă nu este străin de aceste jocuri politice şi că ar fi aflat de potlogăria ce i se pregăteşte, astfel că ar fi demarat şi el tratative cu alte partide pentru a-şi asigura totuşi candidatura la Primăria municipiului Sebeş, unde este cotat ca favorit.
Oricum, bătălia electorală are la Sebeş conotaţii electorale pline de suspans, confirmând încă o dată că politica este mare… (C.R.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

MESAJE DE PASTELE ORTODOX 2023. URARI și FELICITARI frumoase de Învierea Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE FERICIT ORTODOX 2024 • MESAJE de PASTE • URARI de PASTE • FELICITARI de PASTE ziarulunirea.ro vă oferă o colecție a celor mai frumoase urări și felicitări de Învierea Domnului: MESAJE DE PASTE Învierea Domnului să-ți umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase și inima de iubire! […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea